LIVE

"Nu mi-e frică de moarte, doar că nu vreau să fiu acolo când se întâmplă."-Woody Allen

LOVE

" Înțeleg. El este prima ta dragoste. Eu vreau să fiu ultima. "-Klaus, The Vampire Diaries

LAUGH

"Nu plânge pentru că s-a terminat, zâmbește pentru că s-a petrecut"- Gabriel Garcia Marquez

READ

"Știi că tocmai ai terminat de citit o carte bună dacă după ce ai întors ultima pagină te simți ca și cum ai fi pierdut un bun prieten." -Paul Sweeney

15 ian. 2011

Coperta Pretty Little Liars!

Pretty Little Liars în curând în România la editura Leda!

În sfârșit un semn de viață de la editura Leda!Această editură continuă să ne surprindă și în 2011,după ce în 2010 au adus în România unele dintre cele mai captivante serii din lume(două astfel de exemple ar fi Jurnalele Vampirilor și Academia Vampirilor).
În februarie se întorc cu un nou fenomen mondial și anume Pretty Little Liars,celebra serie de Sara Shepard (cartea va apărea în intervalul 5-10 februarie)Am citit cartea pe engleză și pot garanta celor care au savurat Academia Vampirilor ,Jurnalele Vampirilor și Gossip Girl că această serie vă va încânta o lungă perioadă de acum în colo.Seria a fost ecranizată de curând de către postul Abc Family și are un uriaș succes.Un singur cuvânt poate descrie această carte și anume,secrete.Cartea este plină de mister și de negre secrete care le pândesc pe eroinele noastre la tot pasul.
În contiuare un preview al cărții:
TOATĂ LUMEA ARE CEVA DE ASCUNS -ÎN SPECIAL BOBOCI DE LICEU CA SPENCER,ARIA,EMILY ȘI HANNA.
  Spencer râvnește după iubitul surorii sale.Aria este fascinată de  profesorul ei de engleză.Emily  este interesată de o nouă fată din școală.Hanna își folosește trucurile urâte pentru a rămâne frumoasă.
  Dar toate au păstrat un mare secret de când prietena lor Alison a dispărut.
  Cum de știu?Pentru că știu totul despre fetele rele ce au fost,nerușinatele ce sunt,și toate secretele pe care le-au ținut.Și ia ghiciți?O să le spun.
                                                     -A
Cum vi se pare acest preview?Pun pariu că sunteți curioși,dar singura cale prin care o să vă satisfaceți curiozitatea este să luați cartea fie de pe site-ul Leda(precomenzi din 29 ianuaire)sau din librarii începând din intervalul 5-10 februarie.

 
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

14 ian. 2011

Mai las-o moale cu fantomele

  
     Cass preferă mai mult compania unei fantome decat  a celor vii.Fantomele nu sunt complicate ,dar pe deasupra sunt si demne de încredere și știu toate mizeriile despre muritori,iar cum Cass este curioasă vrea sa afle acele mizerii pe care nimeni dintre cei vii nu le cunoaște.Ea este într-o misiune de aflare a tutoror secretelor colegilor ei.
      Dar când vice-președintele consiliului elevilor îi află secretul ,toate planurile ei sunt spulberate.Tim vrea ca ea să-l ajute să o contacteze pe recent moarta sa mamă și Cass este de acord.
     Când Cass intră în viața lui Tim ,este surprinsă să realizeze că el nu e chiar atât de rău pe cât credea și că are  disperată nevoie de ajutor,mai mult decât ți-ai putea imagina .Poate că este timpul să acorde celor vii încă o șansă...

La editura Leda în ianuarie 2011

MAI LAS-O MOALE CU FANTOMELE de Megan Crewe: link de precomandă – 20 ianuarie 2011; apariţie – 31 ianuarie 2011



VAMPIRII SUDULUI de Charlaine Harris, EDIȚIE CARTONATĂ • vol. 1: MORȚI PÂNĂ LA APUS: link precomandă – 9 ianuarie 2011; apariţie – 17 ianuarie 2011


de Melissa de la Cruz


de Richelle Mead


de Rachel Caine


de Sara Shepard

MICUȚELE MINCINOASE • vol. 1: MICUȚELE MINCINOASE: link precomandă - 24 ianuarie 2011; apariţie - 5-10 februarie 2011
VAMPIRII DIN MORGANVILLE • vol. 3: ALEEA ÎNTUNERICULUI: link precomandă - 29 ianuarie 2011; apariţie - 10 februarie 2011
GEORGINA KINCAID • vol. 2: NOPȚI DE SUCUB: link precomandă - 17 ianuarie 2011; apariţie - 31 ianuarie 2011
SÂNGE ALBASTRU • vol. 2: BAL MASCAT: link precomandă – 15 ianuarie 2011; apariţie – 31 ianuarie - 4 februarie 2011