2 ian. 2012

Recenzie Vise de sucub de Richelle Mead


Click pe coperta pentru a comanda cartea!!!
In primul rand tin sa multumesc librariei online Libris pentru aceasta carte minunata pe care mi-a oferit-o si pentru ca a fost mereu generoasa cand vine vorba de carti pentru recenzii sau pentru concursuri.Multumesc pentru tot ajutorul vostru si ma simt onorat ca putem lucra impreuna!
"Vise de sucub"este volumul 3 din seria Georgina Kincaind,serie ce marcheaza debutul autoare,Richelle Mead.Cum ne-a obisnuit si pana acum,Mead creeaza o noua poveste seducatoare,plina de mister,actiune si dragoste.In acest volum pot spune ca reuseste sa atinga un punct foarte sensibil in relatia dintre scriitorul Seth si Georgina.Relatia lor nu a parut sa scartaie deloc in celelalte volume,dar in acesta nu mai este chiar atat de perfecta.
 Actiunea incepe ca de obicei foarte devreme,imediat dupa primul capitol,deci cam pe la pagina 20,si se complica treptat,dar nu intr-un mod care te plictiseste,ci din potriva,intr-un mod care te tine in suspans pana la ultima pagina.
 Nu va lasati amagiti de descrierea cartii,care sincer mi s-a parut destul de slabuta si ma asteptam la un volum sec,pentru ca nu e deloc asa."Vise de sucub"este dupa parerea mea cel mai bun volum de pana acum pentru ca ne arata intr-un mod foarte subtil in ce directie o va lua povestea.Ce mi s-a parut neinteresant cand am citit descrierea?Faptul ca Georgina are niste "..vise din care dimineata se trezeste secatuita de energie...",dar sa stiti ca acele vise sunt mult mai interesante decat ma asteptasem.
 Dupa ce am citit acest volum,pot sa ma declar un fan inrait al acestei serii minunate,pe care unii nu o apreciaza.Nu conteaza,pentru ca avem pareri diferite si trebuie sa tinem cont si de faptul ca nu trebuie sa ne placa tuturor aceiasi carte.
Recenzia propriu-zisa:Georgina Kincaind se bucura de o pauza dupa ce s-a luptat in primele doua volume cu un nefilim si mai apoi cu un zeu al vinului.Dar,viata nu e usoara dupa ce ti-ai vandut sufletul,mai ales daca esti un sucub.
 In viata Georginei se intoarce si de aceasta data un nou personaj pe nume Niphon,un dracusor foarte familiar,care a convins-o sa-si vanda sufletul pe vremea pe cand era muritoare.Aparent,el a venit dupa ceva si Georgina simte miros de razbunare.Acest"dracusor"aduce cu el un nou sucub,care a fost repartizat pentru orasul Seattle.Numele sucubului este Tawny si Georgina va trebui sa-i fie mentor.
 Dar de parca asta nu ar fi fost de ajuns,Georgina se confrunta cu niste vise care o secatuiesc de energie si stie ca daca forta care ii absoarbe energia ia prea mult,ei bine,va fi in pericol.Asa ca-i cere ajutorul lui Erik,un prieten pe care l-am intalnit si in volumele anterioare ale seriei.Acesta o trimite la un medium,care se pricepe in interpretarea viselor pe nume,Dante.Impreuna cu el,Georgina descopera ca cea care se hraneste cu energia ei este Nix,zeita haosului.
 Asa ca e timpul ca Georgina sa se lupte din nou cu un zeu,dar pentru a face asta are nevoie de sustinere si singura persona,care o poate sustine e Seth,dar el aparent o abandoneaza.Va reusi Georgina sa o infranga pe Nix doar cu ajutorul unor ingeri si demoni sau se poate considera deja invinsa.Puteti afla acest lucru doar citind aceasta minunata carte
 O poveste senzationala,care te tine cu sufletul la gura pana la ultima pagina.Povestea din aceasta carte este perfecta si nu ar fi putut fi in acest fel daca nu avea umorul autoarei,personaje supranatural de tot felul(nefilimi,ingeri,demoni,sucubi si zeite) o intriga foarte bine construita si detalii tulburatoare din trecutul tragic al Georginei.
De abia astept sa pot sa citesc si continuarea acestei carti ,"Patimi de sucub"de Richelle Mead.


Senzualitatea debordanta este marea ei arma
Georgina Kincaid, sucubul responsabil cu zona Seattle, e bantuita de vise stranii, vise din care dimineata se trezeste secatuita de energie, desi se pune din nou pe picioare cu o multime de aventuri de-o noapte.
Hotarata sa afle ce se petrece, isi uneste fortele cu cele ale ingerilor si demonilor din tainica lume supranaturala a orasului Seattle pentru a afla adevarul.
„O nemuritoare frumoasa si obraznica… suspans, crime si mult sex fierbinte!” Mario Acevedo
„Amestecul de mister supranatural, poveste de dragoste si un sucub haios este extrem de amuzant.” Locus
„Incitanta, spirituala, sexy, uimitoare, m-a captivat de la prima pagina.” – Cheyenne McCray
„Mead combina suspansul romantic cu o nota proaspata de paranormal, cu accente erotice.” – Booklist
Aparitie: 2011
Autor: Richelle Mead
Categoria: Literatura Universala
Editura: LEDA
Format: 13 x 20 cm cm
Nr. pagini: 384
Traducator: Mariana Piroteala

Pret:44.9ron 31.43ron
Nota carte:9/10(destul de buna,dar nu excelenta)
Si am vrut sa va arat de unde au luat cei de la Leda coperta si au modificat-o putin:



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)