15 ian. 2011

Pretty Little Liars în curând în România la editura Leda!

În sfârșit un semn de viață de la editura Leda!Această editură continuă să ne surprindă și în 2011,după ce în 2010 au adus în România unele dintre cele mai captivante serii din lume(două astfel de exemple ar fi Jurnalele Vampirilor și Academia Vampirilor).
În februarie se întorc cu un nou fenomen mondial și anume Pretty Little Liars,celebra serie de Sara Shepard (cartea va apărea în intervalul 5-10 februarie)Am citit cartea pe engleză și pot garanta celor care au savurat Academia Vampirilor ,Jurnalele Vampirilor și Gossip Girl că această serie vă va încânta o lungă perioadă de acum în colo.Seria a fost ecranizată de curând de către postul Abc Family și are un uriaș succes.Un singur cuvânt poate descrie această carte și anume,secrete.Cartea este plină de mister și de negre secrete care le pândesc pe eroinele noastre la tot pasul.
În contiuare un preview al cărții:
TOATĂ LUMEA ARE CEVA DE ASCUNS -ÎN SPECIAL BOBOCI DE LICEU CA SPENCER,ARIA,EMILY ȘI HANNA.
  Spencer râvnește după iubitul surorii sale.Aria este fascinată de  profesorul ei de engleză.Emily  este interesată de o nouă fată din școală.Hanna își folosește trucurile urâte pentru a rămâne frumoasă.
  Dar toate au păstrat un mare secret de când prietena lor Alison a dispărut.
  Cum de știu?Pentru că știu totul despre fetele rele ce au fost,nerușinatele ce sunt,și toate secretele pe care le-au ținut.Și ia ghiciți?O să le spun.
                                                     -A
Cum vi se pare acest preview?Pun pariu că sunteți curioși,dar singura cale prin care o să vă satisfaceți curiozitatea este să luați cartea fie de pe site-ul Leda(precomenzi din 29 ianuaire)sau din librarii începând din intervalul 5-10 februarie.

 
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)