9 sept. 2011

Recenzie Vampirii din Morganville 5:Domnia Haosului de Rachel Caine


Click pe coperta pentru a comanda cu 20%reducere!!!

Detalii tehnice:
Format: 13 x 20 cm
Autor: Rachel Caine  
Traducere: Adrian Deliu
ISBN: 978-973-102-358-8
Editura: LEDA
Aparitie: 2011
Numar pagini: 352

Preț: 36.90 RON redus la 29,52 ron

Descriere carte:
MORGANVILLE, TEXAS. LA SUD DE NORMALITATE.
În oraşul universitar Morganville, vampirii şi oamenii au coexistat într-o relativă armonie… până la sosirea lui Bishop, o căpetenie a vampirilor care ameninţă să readucă epitetul de malefic în expresia maleficii morţi-vii şi să spulbere fragila stare de pace. Numai că Bishop nu este singurul pericol...
Nori negri şi violenţi prevestesc o furtună de proporţii devastatoare. În timp ce studenta Claire Danvers şi prietenii ei se pregătesc să apere oraşul de elementele dezlănţuite — atât de cele naturale, cât şi de cele nenaturale —,  se petrece un lucru neaşteptat: vampirii din Morganville încep să dispară unul câte unul. Descoperirea motivului o conduce pe Claire spre o ultimă opţiune: să-i jure supunere lui Bishop… sau să moară.
„Universul lui Caine vă rezervă o experienţă formidabilă!” – MIDWEST BOOK REVIEW
„Rachel Caine reuşeşte să dea o notă absolut personală şi originală  ultracunoscutelor legendele despre vampiri.” – FLAMINGNET

Recenzia cartii:

Mi s-a spus ca volumul 5 le intrece pe primele 4,dar nu am crezut.Ma inselasem.Nici nu stiam cat de mult ma inselasem.Volumul 5 a fost plin de suspans si de actiune continua.Morganville era un oras plin de mister inca de dinaintea inceperii unei revolte,dar acum e...fantastic.Pur si simplu nu am lasat-o din mana.
Dupa finalul deschis al volumul 4:"Banchetul Nebunilor" nu ma asteptam la o asemenea continuare de proportii.Rachel Caine este chiar o autoare foarte buna.Pana acum m-am mirat cum de poate o autoare sa scrie o serie cu cate o carte de 380 de pagini,dar vreau sa va spun ca in realitate volumele in engleza sunt subtirele.Spre exemplu volumul 6 din serie are 241 pagini in engleza.Deci,avand in vedere ca volumele din serie nu sunt tocmai groase,e normal sa fie si multe(seria e preconizata la 13 volume).
Povestea lui Claire Danvers,fata de 16 ani care merge la facultatea din Morganville continua.Viata in Morganville devine un calvar-nu ca inainte ar fi fost prea usoara-,vampirii se razboiesc pentru putere,iar cei care lupta pentru putere sunt Bishop si Amelie(tata si fiica).
In timp ce inamicul-Bishop-isi pregateste supusii,Amelie isi pune planul in aplicare,dar lucrurile nu sunt chiar simple.Vampirii incep sa dispara in mod misterios si nu se stie unde merg.Intre timp,in razboi intra o a treia putere care are cei mai multi adepti,oamenii din Morganville satui de tirania vampirilor care detineau puterea.
Claire trebuie sa se confrunte cu toate astea.Dar nu e singura:il are pe iubitul ei Shane,pe prietenul vampir Michael si pe prietena goth Eve.
Si cand credeau ca lucrurile nu puteau deveni mai rele,inevitabilul se intampla;o furtuna de proportii uriase ameninta orasul Morganville.
Va reusi Claire si prietenii ei sa readuca pacea si ordinea inainte de furtuna?
Puteti afla raspunsul la aceasta intrebare doar cumparand cartea cu reducere de 20%de la editura Leda(Click pe coperta!!)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)