6 sept. 2011

Recenzie Cercul Secret volumul 3-Puterea de L.J.Smith


Click pe coperta pentru a comada!!!
Ce pot sa spun?Nu prea stiu de unde sa incep.Am ramas cu gura cascata cand am citit finalul trilogiei Cercul Secret.Problemele eroinei Cassie devin din ce in ce mai mari,mai ales ca pe langa problemele actuale se adauga si cele din primele doua volume ale seriei.Vom afla mai multe secrete de familie bine ascunse si vom descoperi ca Cercul in fata greutatilor de acum e mai unit ca niciodata.
Din nefericire,se pare ca John Cel Negru o are pe Faye de partea lui si asta cu siguranta nu e bine.De ce?Pentru ca au nevoie de toate fortele lor magice pentru a incerca sa-l opreasca din planul lui malefic.Si daca membrii Cercului nu sunt uniti atunci atunci totul e pierdut!
Nu puteti rata finalul acestei serii dramatice si originale de la autoarea fenomenului international "Jurnalele Vampirilor".
Mi mi-a placut enorm finalul si sper ca autoarea glumea cand a zis ca vom citi in curand volumul 4 pentru ca nu vreau sa strice seria cum a facut cu "Jurnalele Vampirilor".
Intrebarea la care vom afla in final raspunsul este:cu cine va ramane Cassie?Cu Adam sau cu Nick?
Raspunsul il puteti afla doar citind cartea!

Descrierea cartii:

CASSIE ÎŞI DESCOPERĂ PUTEREA ŞI TREBUIE SĂ-ŞI DOVEDEASCĂ LOIALITATEA...
După întâmplările captivante prin care trece în primele două cărţi, Cassie ajunge să fie membră deplină a celui mai interesant club posibil. Ea înţelege că puterea are un preţ – şi este unul mai mare decât şi-ar fi imaginat.
Aflată la mijloc, între dorinţele diferite ale celor două conducătoare ale Cercului Secret, Cassie trebuie să-şi continue lupta. De asemenea, ea are de ales între a-şi folosi puterile supranaturale ca să le salveze viaţa celor din jurul ei şi a-şi concentra energia ca să-l păstreze pentru ea pe Adam, lucru care ar duce la dezmembrarea Cercului Secret.
Va fi suficient de curajoasă ca să abată pericolele ce planează asupra sabatului? Sau va cădea şi ea pradă întunericului?
Urmăreşte ultimele aventuri ale lui Cassie în New Salem şi află care este deznodământul întâmplărilor palpitante prin care trec membrii Cercului Secret!

Detalii tehnice:
Format: 13 x 20 cm
Autor: L.J. Smith  
Traducere: Carmen Botosaru
ISBN: 978-973-128-358-6
Editura: CORINTeens
Aparitie: 2011
Numar pagini: 288
Preț: 36.90 RON

2 comentarii:

n-am citit seria,dar din ce spui tu,chiar e o serie faina.poate ca in viitorul apropiat o sa o citesc si eu.deocamdata nu mai am buget.

dap,chiar e o serie buna si merita.

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)