23 mar. 2011

Editura LEDA continua sa își surprindă fanii cu noi apariții, care mai de care mai interesante. Fanii lui L. J. Smith- Jurnalele Vampirilor – au motiv de bucurie;  o alta serie a autoarei va fi publicata în România sub imprint-ul CorintTeens.
“Cercul Secret” este o trilogie scrisă de L.J. Smith în anul 1992 și cuprinde 3 volume: The Initiation(Ritualul), The Captive și The Power.
Primul volum, “Ritualul“, va aparea pe data de 31 martie 2011, link-ul de precomanda va fi postat pe 20 martie 2011.
In SUA,  seria a fost retipărită în doua volume, asemenea primelor patru cărți din seria Jurnalele Vampirilor.

Primul volum conține “The Initiation” și jumătate dinThe Captive” iar al 2lea volum partea a doua dinThe Captive” și The Power”.
In curând un serial marca CW: 
Producătorul executiv al serialului “The Vampire Diaries-Kevin Williamson- și postul tv american THE CW fac echipa din nou pentru a ecraniza seria “The Secret Circle” într-un serial care se anunță de pe acum la fel de bun ca “The Vampire Diaries”.
Din distribuție fac parte:

Britt Robertson care o va interpreta pe Cassie, personajul principal feminin
Thomas Dekker il va interpreta pe Adam Conant, personajul principal masculin, iubitul lui Cassie
Phoebe Tonkin, pe care o știți din serialul de pe Jetix/Disney Channel- H2O: Just Add Water- va fi personajul negativ al serialului,  răutăcioasa Faye Chamberlain
Sinopsis-ul cărții “Ritualul”(traducere “furata” de la Sabinna):
Cassie este o tânără timidă de șaisprezece ani ce se mută înapoi în orașul New Salem împreună cu mama ei. Totuși, înainte să părăsească vechiul ei oraș, aceasta se îndrăgostește de misteriosul Adam pe care ea crede că nu îl va mai vedea niciodată. Oricum, ajunsă în  New Salem își dă seama că și Adam e acolo și că merge chiar și la același liceu cu ea.
Foarte curând ea își dă seama că o elită ciudată face regulile în școală. În această elită sunt două fete ce arată un oarecare interes pentru Cassie: Faye, care adoră să îi provoace suferință și vrea să o transforme pe Cassie în cățelusul ei; și Diana care e mult mai drăguță și devine cea mai bună prietenă. Foarte curând se descoperă că membrii Cercului sunt vrăjitori și că și Cassie e una ca ei. Diana este liderul cercului și Faye se străduiește să îi i-a locul.
Cassie descoperă și faptul că Adam este iubitul Dianei.”
~~~
Eu abia aștept sa apară și aceasta serie. Orice carte scrisa de L. J. Smith e geniala și trebuie citita neapărat.
Ce părere aveți despre serie? O veți citi înainte sau după ce vedeți serial

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)