17 mar. 2012

Evernight de Claudia Gray in aprilie la Leda!!!

BESTSELLER NEW YORK TIMES
EVERNIGHT, volumul 1 din seria omonimă de Claudia Gray
În zorii primei zile de școală, Bianca încearcă să evadeze.
Traversează în goană pădurea, dar cineva este pe urmele ei…
Nevoită să-și părăsească orașul natal, Bianca urmează să studieze la Academia Evernight, o școală misterioasă, cu tradiție de sute de ani, adăpostită într-o clădire gotică.
Elevii pe care îi întâlnește aici sunt ciudat de perfecți: atrăgători, deștepți și… primejdioși! Din prima clipă, Bianca își dă seama că locul ei nu este aici.
Apoi îl întâlnește pe frumosul Lucas, un singuratic la fel ca ea. Nici el nu este “genul Evernight” – încalcă regulile și nu-i agreează pe snobi; o previne pe Bianca să aibă grijă de ea și să se protejeze… chiar și de persoana lui.
Între cei doi tineri se creează însă o legătură care, în ciuda opreliștilor, nu poate fi negată. Bianca va risca totul ca să fie cu Lucas, dar vechi secrete întunecate îi despart… făcând-o pe tânără să pună sub semnul întrebării toate principiile ei de până atunci.
Odată ce am început să citesc Evernight, n-am mai lăsat-o din mână! De-abia aștept următoarea carte din serie! – L.J. Smith, autoarea celebrei serii Jurnalele Vampirilor, bestseller New York Times

Reacții:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)