28 oct. 2012

UN REGAL PENTRU FANII DE ROMANCE PARANORMAL: EROTISM – MISTER – AVENTURĂ!

ATENŢIONARE: 18 +

NOPŢI DE PATIMĂ, primul roman din seria FRĂŢIA PUMNALULUI NEGRU de J.R. Ward
Bestseller New York Times
Un vampir sexy şi tulburător întâlneşte o femeie curajoasă şi pasională. Suflete-pereche?
La adăpostul nopţilor din Caldwell, New York, se duce un război pe viaţă şi pe moarte între vampiri şi exterminatori. Populaţia civilă de vampiri, ameninţată de atacurile asasinilor fără inimă, este apărată de şase războinici care se luptă pentru supravieţuirea rasei lor formând temuta şi misterioasa Frăţie a Pumnalului Negru.
Dar niciunul dintre ei nu inspiră atâta teroare şi admiraţie printre duşmani ca Wrath, conducătorul lor, ultimul vampir pursânge de pe Pământ.
Atunci când unul dintre cei mai redutabili luptători este ucis, lui Wrath îi revine sarcina de a o iniţia pe fiica acestuia, jumătate vampir, jumătate om, în lumea tainică şi înfiorătoare a morţilor vii. Beth Randall se trezeşte astfel fără apărare în faţa necunoscutului senzual şi periculos care o vizitează într-o noapte cu ochii acoperiţi de umbre. Dar, curând, tânăra descoperă că atingerile lui stârnesc în ea senzaţii care întrec orice închipuire, dar şi o foame care ameninţă să îi devoreze pe amândoi…
„Un roman uluitor, care creează dependenţă din prima clipă. Această carte este un vârtej nebun de personaje captivante, dar şi o seducătoare poveste erotică. Am fost pe de-a-ntregul cucerită de Frăţia Pumnalului Negru. Dragi iubitori de romane dark fantasy, este tot ce aţi visat!” – Lynn Viehl, autoarea romanului If Angels Burn
„J.R.Ward a creat două personaje absolut minunate, un vampir sexy şi tulburător, chinuit de dureri sufleteşti, şi o femeie curajoasă, pasională, care se dovedeşte a fi sufletul lui pereche. Un adevărat regal pentru fanii poveştilor de dragoste! ” – Nicole Jordan, autoarea romanului Wicked Fantasy, bestseller New York Times
J.R. WARD, bine-cunoscută scriitoare americană de romance paranormal, este autoarea care conduce detaşat în clasamentul celor mai bine vândute cărţi de vampiri din lume, seria Frăţia Pumnalului Negru devenind în scurt timp de la apariţie bestseller New York Times. Este de asemenea câştigătoarea celebrului premiu RITA, acordat de Romance Writers of America. A absolvit Colegiul Smith, având o dublă specializare în istorie şi istoria artei medievale, precum şi Facultatea de Drept din Albany. Îşi aminteşte cu drag de perioada studiilor, mai ales de zilele petrecute în sălile întunecate ale bibliotecii, privind diapozitive cu tablouri vechi sau relicvarii. Înainte de a se dedica complet scrisului, a lucrat în domeniul medical în Boston, ocupând ani la rând un post de conducere în cadrul unuia dintre cele mai renumite centre medicale universitare din Statele Unite. Este atât de pasionată de scris, încât fericirea pentru ea înseamnă să stea toată ziua în faţa calculatorului şi să lucreze, în compania câinelui şi a războinicilor Frăţiei, bineînţeles.
Cartea are 512 de pagini, formatul 10,5 x 17,5 cm., coperta broşată şi are preţul de listă 39,90 lei. La precomandă veţi beneficia de 25% reducere şi veţi avea transportul gratuit.
Pentru mai multe informaţii despre autoare şi despre Frăţia Pumnalului Negru, accesaţi www.jrward.com
 
Puteti citi orientativ recenzia cartii facuta de mine.V-o recomand din tot sufletul!!!
 

Multumesc librariei online Libris pentru cartile minunate pe care mi le ofera!Am primit aceasta carte pentru recenzie in luna aprilie si ma bucur ca in aceasta ultima zi din luna am si terminat-o.Probabil ca stiti ca acum libraria online Libris ofera si carti in limba engleza.
Synopsis:
Actiunea se petrece in zilele noastre,in Cadwell.Exista o lupta foarte crancena in acest oras intre vampiri si vanatorii lor.Vanatorii de vampiri sunt oameni care si-au vandut sufletul pentru a distruge vampirii si ei infrunta o elita de vampiri foarte puternici(Black Dagger Hood-Fratia Pumnaului Negru).
Liderul acestei organizatii este Wrath,singurul vampir de rasa pura.El este intra-adevar regele vampirilor,dar a evitat acest rol pentru ca nu se considera pregatit.
Vampirii sunt foarte normali,aproape umani pana la varsta de 25 de ani -momentul in care trebuie sa treaca prin "Tranzitie".Aceasta este mult mai grea pentru vampirii care au unul dintre parinti om.
Darius unul dintre membrii Fratiei are o fata pe nume Beth,care este pe jumatate umana si aproape de "Tranzitie"si el il roaga pe Wrath sa o ajute sa treaca prin aceasta etapa foarte grea a vietii sale.Insa,Wrath refuza.Dar ceva se intampla si-l face sa-si schimbe decizia.
Cand Wrath o intalneste pe Beth,se indragosteste.Trebuie sa o ajute sa treaca prin "Tranzitie",sa-i infrunte pe vanatorii care incearca sa-i omoare si sa treaca prin incercarile noii vieti pe care o are cu Beth.
Review:
Aceasta este prima carte din seria Fratia Pumnalului Negru,care va fi publicata in curand la editura Leda.
Pentru a-l ajuta pe cititor sa inteleaga cuvintele complexe din lumea vampirilor,autoarea a lasat la inceput un glosar,in care le explica pe toate.
Cartea are foarte mult actiune,fiind extrem de dinamica.Este o carte foarte buna,in care sunt dezvaluite partile ascunse ale lui Wrath si ale Fratiei.Sunt curios sa vad cum va evolua aceasta serie in urmatoarele volume.
Aceasta carte are un minus destul de mare.Are o multime de scene erotice intre Wrath si Beth,care pe mine nu prea m-au fascinat,dar am citit ca sunt pe placul cititoarelor.
Mi-a placut in special pentru ca da startul unei serii interesante cu vampiri.De abia astept sa vad cum va evolua lupta dintre vampiri si Omega.Sper sa va placa!
Puteti comanda carte de AICI
Products details:

 • Title:Dark Lover (Black Dagger Brotherhood, Book 1)


 • Author: J.R.Ward


 • Reading level: Ages 18 and up


 • Mass Market Paperback: 416 pages


 • Publisher: Signet (September 6, 2005)


 • Language: English
 • Reacții:

  0 comentarii:

  Trimiteți un comentariu

  Fiecare gând e important pentru mine! =)