25 apr. 2013

REDUCERI LA CĂRȚILE EDITURII CORINT/LEDA!!!



Vă invităm să descoperiți oferta Fantasy Zone, cele mai fascinante povești, cele mai interesante personaje, cărțile pe care trebuie neapărat să le luați acasă! 
*Promoția este valabilă până la data de 2 mai 2013 și nu se cumulează cu alte reduceri de preț. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil.
Din când în când descoperi câte un roman atât de interesant, încât n-ai cum să mai scapi din mreaja lui. Circul Nopții este una dintre aceste piese rare – acaparator, minunat scris, fermecator – o poveste de dragoste pentru cititorii de toate vârstele. Dacă ați hotărât să nu citiți decât un roman în acest an, acesta este cel pe care nu trebuie să îl ratați!
Seria TUNELE continuă cu noi aventuri în cartea a cincea – SPIRALA de Roderick Gordon și Brian Williams!
Incredibil de interesantă… suspansul este bine dozat… o lectura pasionantă și, nu de puține ori, înspăimântătoare (să nu ziceți că nu v-am spus!). Pericolele care pândesc din întuneric sunt cât se poate de reale… merită așteptarea! – Philip Ardagh
Ai așteptat cea de-a patra carte a seriei Instrumente mortale de Cassandra Clare? Acum este aici! Orașul Îngerilor Căzuți te așteaptă să-i trăiești povestea, o poveste stranie, întunecată și sexy!
În curând vom putea urmări filmul artistic produs de Sony Pictures Entertainment, Constantin Film Production și Unique Features, și avându-i în distribuție pe Lily Collins (Oglindă, oglinjoarăRomeo și Julieta) și Jamie Campbell Bower (Amurg,Harry Potter).
      Alias img      
                 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)