2 sept. 2013

" Tronul de clestar " ( Throne of Glass) de Sarah J. Mass din 3 septembrie la editura Rao



De ceva timp imi doresc foarte mult sa citesc aceasta carte. Descrierea cartii promite o poveste originala ( Vreau ceva nou, ceva care sa ma impresioneze si care sa nu semene nici 1% cu ce am mai citit pana acum ) . Trailerul se ridica la un nivel foarte inalt, iar cartea a devenit foarte cunoscuta in strainatate  ( Recenziile pozitive " curg " prin blogosfera de peste ocean ).

Un alt lucru care imi place este coperta aleasa de editura Rao. De multe ori nu sunt pentru schimbarea copertii originale. Imi e teama ca noua coperta nu se va ridica la nivelul celeilalte, dar de aceasta data pot sa ma declar multumit. E diferita si totusi reuseste sa aduca acelasi aer pe care coperta variantei americana il aduce.

" O INIMĂ DE GHEAŢĂ. O VOINŢĂ DE FIER. FACEŢI CUNOŞTINŢĂ CU ASASINA.  FACEŢI CUNOŞTINŢĂ CU CELAENA SARDOTHIEN. FRUMOASĂ. UCIGĂTOARE. CU UN DESTIN MĂREŢ  

În întunecatele şi mizerabilele ocne din Endovier o fată de optsprezece ani îşi ispăşeşte o condamnare pe viaţă. Ea este o asasină, cea mai bună din breasla ei, dar a făcut o greşeală fatală. S-a lăsat prinsă. Tânărul căpitan Westfall îi oferă o ieşire: libertatea în schimbul unui uriaş sacrificiu. Celaena trebuie să-l reprezinte pe prinţ într-o competiţie până la moarte - luptând cu cei mai talentaţi hoţi şi asasini ai ţării. Indiferent dacă rămâne în viaţă sau moare, Celaena va fi liberă. Indiferent dacă câştigă sau pierde, ea îşi va descoperi adevăratul destin. Dar va putea să se înmoaie inima ei de asasin?
 "

Trailerul cartii:


Coperta originala:


7896527


 
Cartea poate fi precomandata printr-un simplu click pe coperta de la inceputul postarii la pretul de 49,99 lei.

P.S: Voua cum vi se pare descrierea? Mi-ar face placere sa discutam despre asta. :D

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)