23 apr. 2011

Eragon volumul 4:Inheritance de Christopher Paolini


Nu cu mult timp în urmă,Eragon-învingătorul umbrei,călăreț de dragoni-nu era mai mult decât un băiat de fermier sărac și dragonița lui,Saphira,doar o piatră albastră în pădure.Acum soarta unei întregi civilizații depinde de ei.
Multele luni de antrenament și luptele  au adus victorii și speranță,dar au adus și o sfâșietoare pierdere.Și încă marea luptă le stă înainte:trebuie să se lupte cu Galbatorix.Când se vor înfrunta vor trebui să fie destul de puternici ca să-l învingă.Și dacă ei nu pot nimeni nu poate.Nu va mai exista cea de a doua șansă.
Călărețul și dragonul său au ajuns mai departe decât oricine ar fi crezut,dar pot ei să învingă regele malefic și să aducă justiția în Alagaësia?Și dacă pot,ce-i va costa?
Titlul cărții este Inheritance.La noi titlul va fi Moștenirea.Cartea apare pe 8 noiembrie 2011 în Statele Unite, Canada, Marea Britanie, Australia şi Noua Zeelandă, într-un tiraj de 2,5 milioane de exemplare.Probabil că la noi va apărea în 2012 sau la sfârșitul lui 2011.Țin să vă anunț că această carte este ultima din seria Moștenirea.

Reacții:

2 comentarii:

abia astept cartea, era progamata pentru noiembrie parca, seria mi s-a parut grozava si vreau sa citesc cat mai repede ultimul volum

Hello mateѕ, goоd article anԁ gooԁ uгging
commented аt thіs place, I am actuallу enjoying bу these.


Also visit my web-ѕіte: hcg diet weight loss product
Also see my page :: maintenace for hcg injections therapy

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)