30 mai 2011

Jurnalele lui Stefan volumul 1 Inceputurile-L.J. Smith

 
Tocmai am terminat de citit această minunată carte care m-a lăsat cu gura căscată.Vreau să recomand această carte tuturor fanilor Jurnalele Vampirilor.Cartea are un stil schimbat față de cărțile scrise doar de L.J. Smith.După părerea mea,cartea dorește să apropie serialul de cărți,lucru care le-a ieșit foarte bine.
Deși am urmărit serialul și cunoșteam toate detaliile,mi-a făcut plăcere să citesc această carte.Sincer să vă spun nu prea știu cu ce va continua următorul volum,probabil că o să o vedem și pe Lexy și povestea de dragoste sau prietenie dintre ea și Stefan.
Lucrul care pot să spun că m-a deranjat a fost că au folosit moartea lui Stefan și Damon din serial,cea în care sunt împușcați de tatăl lor și nu cea în care ei se ucid unul pe celălalt.Alt lucru pe care nu l-au avut în vedere este faptul că în cărți scrie că Katherine,Stefan și Damon s-au cunoscut în Italia,nu în Virginia.
Tatăl lui Stefan dorește să-l căsătorească pe acesta cu o tânără pe nume Rosalyn,de care el nu este îndrăgostit,el o iubește pe Katherine,misterioasa și fascinanta fată care locuiește în casa trăsurilor.Damon,fratele lui Stefan este și el îndrăgostit de Katherine.Stefan își trăiește povestea de iubire pentru puțin timp până când află că tatăl lui dorește să pornească o campanie de ucidere a vampirilor.
Oare va reuși Stefan să-și  salveze iubirea,pe vampirița Katherineși dacă da,cu ce preț?
Cartea este superbă și mertită citită,în curând volumul 2 din această serie electrizantă-Sete de Sânge!



1 comentarii:

Nu ai cumva inca un vol 1 de vanzare sau daca cunosti pe cineva care ar vrea sa il vanda?Te rog frumos daca ma poti ajuta ,sunt fana vampire diaries si de jurnalele lui stefan am aflat cam tarziu si am mai gasit doar vol 2 si 3.Il vreau neaaparat si pe 1 dar nush unde sa-l mai caut ca la editura nu mai e si nici la alte librarii.Adresa mea de mail este predut_ancuta@yahoo.com

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)