27 iun. 2011

Concurs Libris

Update:Concursul se termina azi si voi anunta castigatorul in jurul orei opt,noua.Sper ca se vor mai inscrie oameni.
Astăzi dau startul unui nou concurs sponsorizat de Librăria Online Libris(de unde puteți comanda cărți,muzică și filme)Concurusl acesta este puțin diferit față de celelalte,lucru care chiar mă bucură.Concursul se desfășoară începând de azi 27 iunie până pe 4 iulie.Veți avea șansa să vă alegeți o carte care să coste până în 40 de lei de pe Librăria Online Libris.Tot ce trebuie să faceți este să lăsați un comentariu la această postare în care să spuneți care este carte pe care o vreți(maxim 40 de lei să coste)de pe Librăria Online Libris și să motivați de ce vă doriți cartea respectivă+link cu cartea pe care o vreți.Cel sau cea care consider eu că merită să câștige va câștiga,dar probabil că voi alege comentarile favorite și vă voi lăsa pe voi să alegeți cine merită aceea carte.A doua variantă ar fi să aleg câștigătorul cu Random.org.Mă mai gândesc,până atunci înscrieți-vă la acest concurs și la concursul sponsorizat de editura Litera.Succes!

Nu ratați la editura Leda în ofertă limitată primul volum din Jurnalele lui Stefan.Cei care nu au apucat să-și cumpere acum mai mult de o lună primul volum au șansa să cumpere primul volum de pe siteul editurii la prețul special de 10lei.
Click pe copertă pentru a comanda!

Transport gratuit!
Nu ratați această superbă ofertă!

32 comentarii:

Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Acest comentariu a fost eliminat de autor.

http://www.libris.ro/biografii-memorii-jurnale/floare-de-noapte-floare-de-bar---lea-jacobson-HUM973-50-2504-5--c7874--p350065.html


Floare de noapte, floare de bar de Lea Jacobson, este o carte ce m-a atras cu totul. Am vazut pentru inceput coperta, nu m-am uitat la titlu, am zis sa intru sa vad ce este de capul ei. Am citit descrierea si am gasit pe gogle primul capitol. Am ramas masca. Este o carte ce merita citita de tot poporul.
Cartea prezinta viata Leei, viata in care ea a trait, pe care a fustat-o cu fiecare clipa de cand a ajuns in japonia, de cand a fost concediata si a devenit hostesă într-un club de noapte din Tokio.
„Noi vindem, de fapt, iluzii. Dar ceea ce deosebeşte hostesa de gheişă este natura acestor iluzii. În timp ce gheişa rămâne o relicvă culturală, hostesa este modernă şi exotică. Gheişa beneficiază de o educaţie riguroasă: muzică tradiţională japoneză, dans, bune maniere. Iluzia se referă, în cazul ei, la autenticitate. Hostesa străină oferă, în schimb, iluzia evadării din canoanele rigide ale societăţii japoneze“-> este o particica din primul capitol, o particica ce m-a atras cu totul. Felul in care descrie totul este absolut spectaculos, absolut mirific si plin de viata.
Frumusetea cartii este ca ea face parte din viata si inima autoarei. Adevarul insiruit pe hartie, sufletul si toata fiinta.
Proverbul:" nu poti citit un om ca o carte deschisa" NU se potriveste. Viata autoarei poate fi citita din Floare de noapte, floare de bar.

De ce vreau cartea aceasta atat de mult?
In primul rand vreau sa intru mult mai mult in lumea Japoniei, o lumea necunoscuta pentru mine.
Apoi vreau sa stiu gandurile dspre lumea noua in care a patruns...

Mie mi-ar placea sa castig Darul de Kristin Cashore.Imi place mult subiectul cartii.Nu vezi in fiecare zi o fata care este cababila sa omoare doar pocnid din degete.Pesonajul principal,Katsa,imi aduce aminte de Katniss(habar n-am cum se scrie numele ei dar sa zicem ca este asa :P).Acest personaj imi inspira mult curaj si devotament.Descrierea cartii m-a facut sa imi doresc mult aceasta carte,iar cand am citit primul capitol mi-am dorit si mai mult cartea.Daca acesta fata,Katsa, se aseamana si numai cat o farama cu Katniss atunci sunt sigura ca aceasta carte merita citita.

http://www.libris.ro/literatura-universala/a-doua-luna-plina---kelley-armstrong-TRO973-8139-09-8--c7509--p362126.html


Sunt atatea carti pe care mi-ar placea sa le am, dar cel mai mult mi-as dori “A doua luna plina” de Kelley Armstrong. De ce? De cand am citit prima fila din “Luna plina” (primul volum din seria “Femei din lumea de dincolo”, volumul pe care mi-l doresc fiind al doilea) nu am mai putut lasa cartea din mana. Cel mai mult m-a fascinat dragostea dintre Elena si Clay, care desi au stat separati multi ani inca se iubesc. Scenele mele preferate din carte erau cele in care ei doi se tachinau si desi Elena stia ca il iubeste pe Clay nu voia sa recunoasca acest lucru. Sunt foarte curioasa sa vad pana unde ajunge iubirea dintre ei. E adevarat ceea ce se spune: Dragostea nu moare niciodata!

http://www.libris.ro/literatura-universala/jurnalul-unui-pusti-vol-3-ultima-picatura---jeff-ART978-606-8044-00-2--c7529--p370841.html
As dori Jurnalul unui pusti deoarece mi-a placut foarte mult primele volume,sunt amuzante si te atrag la suflet chiar daca nu sunt ele niste 'carti propriu zise ' dar m-au facut foarte curioasa . Au si banda desenata ! Primul volum n-a fostdeloc interesant dar volumul 2 extraordinar ! Imi doresc din inima aceasta carte ,si sa o pot citii
Astept cu nerabdare sa se termine concursul !!!-Deli_Meli

http://www.libris.ro/literatura-universala/dama-cu-camelii---alexandre-dumas-fiul-LED973-102-007-1--c7509--p320026.html

Mie mi-ar placea "Dama cu camelii" de Alexandre Dumas-fiul pentru ca imi plac povestile despre iubiri interzise si iar faptul ca Marguerite nu accepta sa fie iubita lui Armand poate fi inceputul unui punct culminant destul de interesant in viata lui, odata ce si-a exprimat sentimentele fata de Marguerite. As vrea tare mult sa aflu cum decurge viata lor in continuare si ce alege Armand sa faca dupa aceasta despartire in care era implicat si tatal sau.

As dori Jurnalul unui Pusti deoarece mi se pere ca este printre cele mai amuzante carti pe care le-am citit!Sunt curioasa sa vad ce mai fac cei doi prieteni Greg and Rowley si cei doi frati a lui Greg : Rodrick si Manny si ce se mai intampla cu leapsa ' BRANZEI '!!
IMI PLAC POATE CA AU SI BANDA DESENATA FOARTE CARAGHIOASA ! Oare cum se descurca Greg la cursul de inot ?
S-a impacat cu de finitiv cu Rodeick ?(fratele lui)
Greg mai sta cu acelas coleg de banca Alex Aruda ?
Parintii lui Greg ,Manny si Rodrick mai cred ca acel desen pe care la facut Manny la gradinita este despre ei?
RODRICK MAI ARE FORMATI LUI DE ROOK?
Greg mai trebuie sa faca ore suplimentare de muzica impreuna cu cel mai bun si adorat prieten Rolew ca profesor sa il aiba chiar pe fratele sau !? Din puctul meu de vedere Greg este goare ,feore extrem de suparat pe mama sa si pe mami-bani ai ei .Nu cred ca mai ii trebuie un mami-bani lui Greg !!!!!!!!!( NU CRED )
Seara imi tot pun intrebari si ma gandesc cand o sa am acea carte extraordinar de amuzanta !?

vorbesc despre volmul 3.mii de scuze,andreiutz1997!

Cand spunem “carte” mintea noastra zboara catre o alta lume, alte dimensiuni, alte timpuri, alte vise si alte aventuri. `Magie dezlantuita` se dovedeste a fi o carte bazata pe multa aventura si curaj. Mi-ar placea mult sa am aceasta carte in biblioteca mea, sa ma pot bucura de reusite impreuna cu Maria si Jakob, sa putem plange impreuna, sa avem aceleasi vise si sa traiesc impreuna cu ei peripetii si aventuri, pe care nu le-as putea trai in lumea noastra. De aceea o carte e un lucru atat de minunat, pentru ca poti sa te bucuri de viata si in alte feluri.

Astept rezultatul cu nerabdare,Ancuta

A inceput cu "Amurg", apoi a continuat si a crescut in intensitate odata cu "Jurnalele Vampirilor", "Jurnalele lui Stefan" si "Academia Vampirilor", pasiunea mea pentru vampiri, pentru carti.
De fiecare data cand incep o noua serie cu si despre fiintele bautoare de sange, o imensa cantitate de entuziasm si curiozitate ma invaluie facandu-mi gandurile sa calatoreasca cu o viteza nemasurata pe paginile ponosite ale istoriei spre miturile antice, povestile sau marturiile despre aceste creaturi. Si intotdeauna raman uluita de frumoaslele creatii ale fiecarui scriitor, care reuseste sa imbine vechile legende cu imaginatia si sa dea nastere unui personaj controversat, vazut in mod diferit din atatea puncte de vedere, de atat de multe persoane.
Iata de ce imi doresc primul volum al seriei "Vampirii din Morganville" - "Casa de sticla", vreau sa fiu surprinsa si sa ajung a cunoaste modul in care vede Rachel Cane un vampir, vreau de descopar si sa ma bucur de frumusetea unei noi viziuni.
http://www.libris.ro/literatura-universala/vampirii-din-morganville-1-casa-de-sticla---LED973-102-295-6--c7509--p365516.html

Nu se poate face ceva ca aceste comentarii sa nu fie aratate pana la data limita? nu prea e cinstit.

ryuu,imi pare rau,dar nu,costa 29,99 dolari si nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji,eu imi voi da seama cine s-a inspirat de la cine

Acest comentariu a fost eliminat de autor.

ryuu,cartea nu trebuie sa coste 30 de lei
cea ce vrei tu,sa ascund comentariile nu se poate singura solutie pe blogger este un formular si costa 30 de dolari.Sper ca te-am lamurit

Cred că dacă mă gândesc bine... cititul este primul din topul pasiunuilor mele. Citesc, apoi fac recenzii,apoi discut cu toţi prietenii mei despre cartea cititită şi mă simt mereu ca într-o ruletă rusească din care nu mai pot să ies... am nevoie mereu şi mereu să citesc cât mai multe şi diversificate poveşti pentru a mă "îmbogăţi". Mi-aş dori cartea "Portretul lui Dorian Grey" de Oasca Wild (http://www.libris.ro/literatura-universala/portretul-lui-dorian-gray---oscar-wilde-LED973-102-060-0--c7509--p320045.html)! Mi-o doresc enorm şi urmăresc mai tot timpul site-urile atunci când este la promoţie, însa din diferite motive nu am ajuns niciodată să mi-o cumpar. Hmmm... de ce mi-o doresc!... Asta e o întrebare care are în spatele ei o mica poveste. Când eram pe clasa a 12-a , sau mai bine zis anul trecut a citit-o colega mea de bancă, iar atunci când făceam pauze de la testele de admitere la medicină sau la variantele la mate am reuşit să arunc câteva ochiade! Îţi spui sincer... mi-a furat inima! Răsfoind-o mi-au sarit în ochi cateva citate care poate şi acum, fară sa citesc cartea îmi sunt un punct de reper în ceea ce fac. Citate cum este acesta: "Tinereţea este singurul lucru pe care merită să-l ai".Sunt tânară, iar acum ma defineste în profunzime acest citat ca: lipsită de experienţă, cu foarte multe lucruri de învatat, un dram de nebunie, frumuseţe, prieteni, dragoste, sărut, muzică, valorile deprinse de la mama şi tata pe care le foloseşti cu mare încredere atunci când te gaseşti singur, într-un oraş universitar!
Un alt motiv pentru care mi-o doresc este şi faptul că în lumea cititorilor reprezintă o carte destul de controversată care îfaţişează o realitate trăită de fiecare individ în parte:realitatea aparenţelor! Cum şi când suntem demascaţi? Sunt chiar atât de importante aparentele pentru noi? Ce erau considerate virtuţi în lumea irlandezului Oscar Wild? Sunt nişte întrebări la care sper că această carte îmi va raspunde! Şi nu în ultimul rand... îmi doresc această carte pentru a o citit înainte de a vedea filmul, pentru că de curand a fost ecranizată şi crede-mă sunt curioasă până în "pânzele albe". Am citit cornici care spun ca acest film a reprezentat "culmea cinematografiei" pentru anul 2009 ceea ce ma face sa fiu mai curioasă ca niciodată.
Sunt iremediabil îndrăgostită de cărţile marilor clasici precum Jane Austern, Lev Tolstoi, Marcel Proust,Emily Bronte însă singurul pe care încă nu am avut prilejul să-l cunosc a fost Oscar Wild! Teme precum cea a timpului, a batraneţii, a frumuseţii mă îndreamnă să le redecopăr în acest personaj ,Dorian, despre care am citit puţine rânduri şi numeroase recenzii! E cartea pe care mi-o dorec să o descopăr cât mai curând şi să o povestesc mai departe pentru a incita la lectură alţi cititori!
O zi cât mai placută!
Pe curând!

http://www.libris.ro/literatura-fantasy/nu-plange-sub-clar-de-luna---heather-davis-LED973-102-274-1--c7883--p362360.html

Mă numesc Andreea Pop şi am 13 ani. Pur şi simplu ador să citesc, pentru că numai aşa pot evada din lumea reală. De multe ori mă simţeam captivă în lumea asta crudă şi rea, nereuşind să scap. Dar am descoperit cărţile, crâmpeie de mângâiere pentru sufletul meu... Ele m-au ajutat să-mi formez lumea mea şi să o instalez peste tot pe unde merg. Cărţile m-au ajutat să fiu optimistă şi să privesc întotdeauna partea bună a lucrurilor. Ele... ele sunt , pentru mine, ca un golf liniştit în care pot să mă retrag ori de câte ori mă simt presată de viaţă. Acum, lectura face parte din mine, fiindu-mi indispensabilă. Mulţi alţii de vârsta mea îmi spun că e absurd să citeşti, însă ce alt cadou te poate bucura mai mult decât o carte?

Mi-aş dori să câştig cartea “Nu plânge sub clar de lună” de Heather Davis. După ce am citit rezumatul, am avut impresia că paginile cărţii sunt nişte valuri multicolore printre care se ghemuiesc crâmpeie de suspans. Ce mult mi-aş dori să văd dacă romanul e exact aşa cum mi l-am imaginat! A fost suficient să citesc titlul ca să îmi doresc enorm să aflu de ce ochiul de argint al cerului nu o lasă pe Shelby să plângă la lumina lui. De la primele cuvinte, clipele au început să se epuizeze, făcându-le loc magnificelor cuvinte ce compun recenzia. Sunt sigură că, asemenea unei amante pasioanale, Heather Davis va ridica încetul cu încetul vălurile lumii ei tapate în acest roman. Pur şi simplu vreau această carte, ca să se poată naşte un nou golf liniştit în care să găsesc alinare. Cred că întregul roman e un ocean al dragostei şi al misterului în care mi-aş dori din tot sufletul să m-arunc...

Acea carte ar fi "Nihal,de pe pamantul vantului"(cam asa ceva).Ma atrage foarte tare aceasta carte din cauza ideii,a taramurilor,a creaturilor.De mic imi placeau chestiile astea fantastice:elfii,dragonii,razboinicii,cavalerii.Imi doresc cartile din Februarie insa mereu a fost ceva inaintea lor(Vampiratii,Tunele,JV etc).Gandul la acei calareti de dragoni,a taramurilor elementelor,acele cladiri.DUMNEZEULE! Uneori chiar visez sa traiesc in timpurile acelea magice,in taramurile acelea de basm,in Evul-Mediu alaturi de cavaleri,razboinici luptand cu dusmanii care sunt alaturi de intuneric.Ideea e chiar frumoasa...Si imi dau seama ca uneori trebuie sa facem sacrificii(am citit in sinopsis ca,Nihal,a devenit razboinica din cauza situatiei)pt oamenii pe care ii iubim.Cu siguranta ar fi foarte frumos daca as avea cartea aceasta! Iar acum am o oportunitate sa o primesc gratis!

http://www.libris.ro/literatura-fantasy/cronicile-lumii-pamantene-vol-i-nihal-de-pe-RAO973-103-918-3--c7883--p323085.html
Scuze dar l-am uitat

Cand imi privesc biblioteca si observ un spatiu gol langa "Semnul - Casa Noptii 1" "mi se rupe sufletul". Ma intristez foarte tare cand vad cartea "Semnul" singurica, fara sora ei "Tradarea".
In 2009 cand am aflat ca apare o noua serie cu vampiri, am fost foarte entuziasmata si de abia asteptam sa-mi cumpar primul volum. Dar din pacate, ceva a reusit sa ma faca sa ma razgandesc si iata-ma acum incercand sa ajung cu cartile din Casa Noptii la zi.
Cand am inceput "Casa Noptii" nu aveam asteptari prea mari de la aceasta serie. Dar totusi a reusit sa ma surprinda si am ajuns sa indragesc seria si sa o consider parte din "familia mea" (= biblioteca mea).
Imi place foarte mult felul in care au conturat autoarele personjele. Zoey, adolescenta de 16 ani, care reuseste la Casa Noptii sa simta ca apartine locului, pe langa puterea, pe care a primit-o de la Nyx. Fermecatorul Erik, fost iubit al Afroditei, impresioneaza prin talentele sale artistice. Afrodita, conducatoarea Fiicelor Intunericului, devine dusmanca lui Zoey si datorita neatentiei sale, isi pierde titlul de conducatoare. Stevie Rae, colega de camera a lui Zoey, impreuna cu Damien, un gay prietenos, si asa-numitele gemene, Erin si Shaunee, devin prietenii cei mai buni a lui Zoey.
Sper ca te-am convins de ce imi doresc cartea Tradarea si as fi foarte fericita daca as castiga (nu m-as mai considera atat de ghinionista :))). :)

Link-ul cartii: http://www.libris.ro/literatura-fantasy/casa-noptii-vol-2-tradarea---p-c-cast-LIT973-675-688-7--c7883--p358007.html

A citi inseamna a te informa si a intelege . Cu mult mai util cand inveti despre tipurile umane si observi ca poti cataloga un vecin , un profesor , un prieten , etc. Iti dai seama cu mult mai usor pe cine ai aproape . Totodata cartile sunt utile ( fara a mentiona cert valoarea istorica si informationala in sensul stiintelor exacte ) din punct de vedere al experientei de viata . Gasesti tot felul de situatii in care te-ai aflat sau te poti afla pe viitor . E important sa citesti pentru ca poti dobandi o cultura a vietii , o experienta mostenita . Asta va insemna ca vei fi matur in gandire . Ca sa fii matur si in fapte ai nevoie de experienta proprie . Dar asta nu diminueaza cu nimic valoarea unei carti . Din orice poti invata . Asa si cartile . Din orice vei citi ramane o informatie . Si cu mai mult volum , cu o biblioteca mai mare in spate vine si capacitatea de a retine mai mult si de a retine totodata esenta .
Mi-as dori sa castig “Fior”,primul volum din seria “Lupii din Mercy Falls” de Maggie Stiefater deoarece cea mai mare pasiune a mea este pentru cartile fantasy in care creaturile mitologice prind viata si te invita sa lupti impreuna cu ele impotriva dusmanului,sa suferi si sa te bucuri alaturi de ele in orice moment.La cartea “Fior” m-a fascinate sinopsis-ul,in primul rand,iar dupa ce am citit primele 2 capitole mi-am dat seama ca aceasta carte va deveni una dintre preferatele mele,pe care mi le voi aminti mereu si care va ocupa un loc special in inima mea.Povestea lui Grace si a lui Sam mi se pare una speciala,una in care trebuie sa lupti pentru ceea ce iti doresti,iar daca vei face asta cu siguranta vei reusi!Nu conteaza ca esti pe jumatate om,deoarece dragostea te poate schimba,te poate face sa fi mai bun si sa uiti de latura “salbatica” care se ascunde inauntrul tau.
Este atat de frumoasa,dar totodata ciudata senzatia cand “pui ochii pe o carte” si ti-o doresti atat de mult…te uiti de mii de ori la coperta ei pe calculator,citesti sinopsis-ul ei a mia oara crezand ca mai gasesti un detaliu minuscul pe care l-ai omis cand l-ai mai citit,iti doresti sa o ti in mana si sa o privesti.Aceasta senzatie nu mi se intampla mereu,se intampla doar in cazuri speciale,iar cartea “Fior” este unul dintre acele cazuri.

http://www.libris.ro/literatura-universala/lupii-din-mercy-falls-vol-1-fior---maggie-RAO978-606-8251-64-6--c7509--p370826.html

Sunt sute de cărti superbe pe site-ul librariei online Libris, dar cea care mi-a furat ochii este superbul volum ,,Obsesia’’ de P.C. şi Kristin Cast.
Am nenumărate motive să îmi doresc acestă carte. Seria ,,Casa Nopţii’’ este una dintre cele mai reuşite serii cu vampiri şi aduce tinerilor pasionaţi de lectură o nouă poveste magică, în care binele şi răul lupta pentru Eternitate. Am citit cu o curiozitate imensă primele patru volume, dar din păcate, ,,Obsesia’’ nu am avut ocazia să o achiziţionez.
De ce îmi doresc acestă carte?
,,Obsesia’’ continuă povestea cutremurătoare a lui Zoey şi a prietenilor ei în lupta cu puterea întunecată. Doresc să citesc următoarele încercări la care este supusă tânăra novice, cred şi sper că ,,Pasarea Zoey’’ va reusi să rămână la fel de puternică şi să triumfe în lupta cu Kalona.
Acestă serie arată importanţa prieteniei, Zoey nu ar fi reuşit să treaca prin aceste încercări daca nu ar fi existat prietenii ei. Elementele: Vântul, Focul, Apa, Pământul şi Spiritul arată că indiferent de eşti vampir, novice sau om prietenii adevăraţi poat să lupte neâncetat, dar mereu împreună. Sper din tot sufletul ca Nyx să îi fie alături Marii Preotesi şi să o îndrume spre calea binelui, deoarece lupta împotriva lui Kalona va fi foarte grea şi o va cutremura psihic pe acesta adoleşcentă.
Pc si Kristin Casta vor să sublineze prin seria Casa Nopţii că viaţa fără prieteni nu are niciun farmec şi că orice s-ar întâmpla prietenii adevăraţi vor fi mereu alături de tine. Fanii cărtilor fantastice au sorbit primele patru volume, iar cele doua, mamă şi fică, continuă incredibila serie cu volumul 5 ,,Obsesia’’ . O cartea pe care mi-o doresc enorm în bibliotecă.

http://www.libris.ro/literatura-fantasy/casa-noptii-vol-5-obsesia---p-c-cast-kristin-LIT973-675-879-9--c7883--p366623.html

„O păpuşă sau alta” este cartea pe care mi-ar plăcea să o citesc. Este scrisă de Sophie Hannah şi se încadrează în categoria cărţilor thriller.
Alice Fancourt a fost plecată doar doua ore timp în care soţul său trebuia să aibă grijă de Florence fetiţa lor. În clipa în care aceasta intră în camera copilului se dezlănţuie cosmarul, Alice susţinând cu toată fiinţa că bebeluşul din leagăn nu este copilul lor.
Descrierea m-a fascinat şi m-a captivat pe deplin dorindu-mi să citesc cartea pentru a vedea ce s-a întamplat de fapt. Să aflu secretele întunecate pentru a dezlega misterul în legatură cu ce s-a întamplat cu Alice şi micuţa Florence. Cartea pare a fi un thriller complex cu accente psihologice, acest gen de lectură aflându-se în topul preferinţelor mele. Îmi place să citesc carţi în care nimic nu e ceea ce pare a fi şi în care pe lângă dezlegarea misterului se prezintă dramele interioare ale personajelor, caracteristicile şi stările acestora fiind atât de bine zugrăvite încât le percep o dată cu creşterea intensităţii acestora. Această carte pare a fi exact definiţia mea pentru cartea ideală: să citesc pagină după pagină în încercarea de a desluşi misterul, supozţiile încep să fie din ce în ce mai diverse iar varianta cea mai plauzibilă nu e de găsit. Ador cărtile în care autorul reuşeşte să creeze o tensiune amplificată continuu şi reuşeşte să-l ţină pe cititor cu mintea încâlcită în iţele subtile ale unui thriller spectaculos. Toate aceste caracteristici cred că le va îndeplini cartea „ O păpuşă sau alta”.

http://www.libris.ro/literatura-universala/o-papusa-sau-alta---sophie-hannah-NEM978-606-579-204-3--c7509--p370953.html

Acest comentariu a fost eliminat de autor.

http://www.libris.ro/literatura-universala/matusa-julia-si-condeierul---mario-vargas-llosa-HUM978-973-50-2956-2--c7509--p371250.html

Matusa Julia si condeierul - Mario Vargas Llosa

Prima dată m-am intersectat cu "Matusa Julia si condeierul" de Mario Vargas Llosa în format audio, am ascultat o dramatizare radiofonică după acest roman. Mi-a plăcut enorm de mult umorul lui Llosa, inventivitatea lui, situaţiile pe care ştie să le creeze şi să le dea savoare. E destul de greu să scrii despre o carte pe care nu ai citit-o filă cu filă şi pe care doar ai audiat-o cu câţiva ani în urmă. Mai multe aş putea să spun despre ea după ce o voi citi. Iţi multumesc pentru invitaţia de a participa la acest concurs, m-ai făcut să imi amintesc de o carte pe care o uitasem apropae de tot, am regasit-o acum când răsfoiam libraria online. Cu prima ocazie pe care o voi avea să o citesc promit că o să revin pe blogul meu cu impresiile pe care mi le-a lăsat.

Stie cineva daca la editura Leda va aparea si volumul II din Jurnalele lui Stefan -Sete de sange , pentru ca vreau sa mi'l cumpar.. deoarece am ratat revista :( .

Acest comentariu a fost eliminat de autor.

http://www.libris.ro/literatura-universala/justine-sau-nenorocirile-virtutii---sade-TRE973-707-215-3--c7509--p360698.html


"Justine sau nenorocirile virtutii" - Marchizul De Sade

De ce aceasta carte? Raspunsul poate fi simplu sau destul de complicat as spune, depinde in ce privinta vedem toti lucrurile.
De mic copil am fost pasionata de puterea mintii si de psihologia umana. Inca de atunci credeam ca un dram de rau exista in orice bine. Nu exista lucruri pure in totalitate. E clar o utopie.
De-a lungul timpului mi-am propus sa observ acel "lucru rau" din fiecare om si am inceput sa privesc comportamentele fiecaruia. Desi vorbele nu tradeaza de fiecare data, limbajul non-verbal o face. Acest limbaj mi-a permis sa stiu intr-adevar ceea ce gandeste persoana de langa mine,iar de multe ori e dernjant faptul ca un zambet are doua fete.
Stiu ca am cam deviat de la subiect, dar insa exact acest lucru dezvaluie aceasta carte si anume, fiecare "rau" din noi.
Si totusi... cati stiau ca defapt "sadismul" provine chiar de la numele Marchizului? De ce? Puteti afla acest lucru citind biografia sa.

Va multmesc anticipat!

Sincer argumentarea mea va fi seaca si aiurea:

Imi doresc sa castig primul volum din Vampirii din Morganville, deoarecemereu eu sunt pe langa: am castigat volumul 4, concurs la care m-am inscris random, iar de ziua mea am primit volumul cinic, si eu tot ce voiam e primul volum =))

http://www.libris.ro/literatura-universala/vampirii-din-morganville-1-casa-de-sticla---LED973-102-295-6--c7509--p365516.html

Acum soarta si meseria, cel mai bun sa castige.

Numele meu este Troie Monica Alexandra.Carte pe care mi-o doresc este "Nu plange sub clar de luna" scrisa de
Prima oara cand am vazut coperta cartii,cat si titlul,nu stiam ce sa cred.Vazusem innainte filmul "Never Cry Werewolf" si mi se spusese ca aceasta carte se aseamana oarecum cu filmul.Cum filmul nu mi-a placut,am dedus ca nici carte nu o sa ma incante.
Apoi am avut ocazia sa citesc cateva dintre paginile cartii,si am ramas impresionanta.Nimic din carte nu se asemana cu filmul.Si chiar m-a atras poveste dintre Shelby si Austin.
Insa din nefericire nu am putut obtine pana acum acasta carte.
Concursul acesta ar fi pentru mine,biletul spre fericire.

Link: http://www.libris.ro/literatura-fantasy/nu-plange-sub-clar-de-luna---heather-davis-LED973-102-274-1--c7883--p362360.html

Cartea pentru care doresc să particip la concurs este „Impecabil” de Sara Shepard.
Am început să citesc Micuţele mincinoase cu destul de multe aşteptări deoarece am urmărit câteva episoade din serialul bazat pe carte şi pot spune ca m-a captivat pe deplin. Din acest motiv mi-am imaginat că lectura va fi una alertă, condimentată cu suspans şi situaţii neprevăzute, lucru care s-a şi îndeplinit. Serialul l-am lăsat deocamdata deoparte, deşi curiozitatea mă apasă, vreau să citesc mai întai cărţile.
Micuţele mincinoase este povestea a patru fete pe care le leagă multe secrete mici, plus unul mare şi apăsător, numai de ele ştiut. De ele şi de prietena lor Alison. Însă Alison nu se pune la socoteală, întrucât a dispărut în urmă cu trei ani şi nimeni nu ştie ce s-a întâmplat cu ea. Cineva din umbra incepe sa le trimita mesaje fetelor despre unele din cele mai pazite secrete ale lor, semnatura acesteia fiind un simplu „A”. Sa fie vorba de Alison? Raspunsul la acesta intrebare nu l-am aflat in primul volum de aceea imi doresc sa citesc „Impecabil”. Sunt sigură că această carte va fi mult mai amplă, problemele se vor adânci şi amplifica la fel ca şi suspansul pe măsură ce se va desfăşura acţiunea.
Întrebarea care nu-mi dă pace este referitoare la A bineînţeles. Cum poate o singură persoană să ţină sub observaţie alte patru, fiind la curent cu cele mai recente mişcări ale acestora. Câte secrete poate ascunde un om, şi până când le poate tăinui, înainte de a-i măcina sufletul? Dar până la urmă câţi dintre noi ar putea spune că nu au nimic de ascuns. Al cui comportament, ale cui gânduri pot purta ştampila de „impecabil”.
Sunt sigură că această carte se va ridica la nivelul aşteptărilor mele.

http://www.libris.ro/literatura-universala/micutele-mincinoase-vol-2-impecabil---sara-LED978-973-102-357-1--c7509--p371010.html

Ma bucur foarte mult ca am castigat un concurs la care au participat atatia copii pasionati de lectura. Am primit cartea si este dea dreptul incredibila . Ii multumec lui andreiutzu1997 si le urez mult noroc celor care au sa se inscrie pe viitor la concursurile de pe blog. Cu drag Ancuta

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)