2 sept. 2011

Recenzie Captiva,volumul 2 din trilogia Cercul Secret de L.J.Smith


Detalii tehnice:
Format: 13 x 20 cm
Autor: L.J. Smith  
Traducere: Adrian Deliu
ISBN: 978-973-128-357-9
Editura: CORINTeens
Aparitie: 2011
Numar pagini: 256

Preț: 39.90 RON

Descrierea cartii:
O fascinanta poveste despre iubire,mistere intunecate si puteri supranaturale de la autoarea seriei de bestselleruri Jurnalele Vampirilor – L.J. SMITH
LUPTA DINTRE BINE SI RAU CONTINUA...
Ademenita in cel mai popular grup cu putinta, Cassie e fascinata de puterea – pe cat de atragatoare, pe atat de periculoasa – pe care tocmai si-a descoperit-o.
Cand este pusa in situatia de a alege sa foloseasca forta misterioasa a sabatului fie in slujba binelui, fie a raului, Cassie ii cere ajutorul unuia dintre prietenii lor, Adam, si devine captiva unei iubiri pline de primejdii.
Vrajita de promisiunea de a obtine dragostea cu ajutorul magiei, Cassie ii fura inima lui Adam si strica fragilul echilibru al puterii, provocand un uragan de furie pe care nimeni nu-l prevazuse.
Va supravietui Cercul secret?
Sau lupta crancena in care sunt implicate fortele binelui, raului si iubirii ii va mistui pe toti?

Recenzie:

 L.J.Smith continua aventurile fetei pe jumatate vrajitoare,Cassie Blake.Desi volumul 2 are mai putine pagini,autoarea reuseste sa scrie o carte mai captivanta decat prima.
 Seria"Cercul Secret" este o serie pe care orice iubitor de fantasy trebuie sa o citeasca.Captiva este un roman inca si mai reusit decat Ritualul.Cassie continua aventura ei in lumea magiei si a Cercului.
 In acest volum vom face cunostinta cu antagonistul acestei serii,vrajitorul John cel Negru.Tot mai multe semne de intrebare sunt ridicate in jurul acestui personaj.
 La aceasta carte mi-a placut foarte mult tensiunea acumulata pana in ultimele 50 de pagini,cand aceasta se transforma intr-o explozie de intamplari,unele mai intense ca celelalte.
 Sunt fericit ca am achizitionnat-o si pot sa va garantez ca nu o sa regretati ca ati dat 120 de lei pe serie(pret aproximativ).Puteti profita de oferte de pe siteul editurii LEDA care ofera 20%reducere pentru toate comenzile online.
 Volumul 2 din serie ne atrage mai adancin lumea plina de mister a magiei si incepi sa te simti absorbit de istoria vrajitoarelor din New Salem,dar si in timpul proceselor vrajitoarelor din Salem.
Nu am crezut ca alta serie a autoarei va intrece "Jurnalele Vampirilor".Cat despre seriale,pana sa pot sa le compar mai am de asteptat pana pe 15 septembrie.
 Acum ar cam fi timpul sa vedeti si voi despre ce este vorba in aceasta carte.Probabil ca unii n-au cumparat-o pentru ca le se pare ca aceste carti sunt destul de micute.Acest lucru nu prea conteaza pentru ca Smith e genul de autor cu o scriitura densa(ca si Anne Rice).
 Cassie e acum o membra a Cercului.E prietena cea mai buna a Dianei si...captiva lui Faye.Prin "Captiva"trebuie sa intelegeti ca Faye o santajeaza cu ceva care daca ar fi dezvaluit ar distruge Cercul,dar si prietenia dintre Cassie si Diana.
 Va face Cassie tot ce-i cere Faye?Oare are de ales?
Puteti afla doar cumparand senzationala carte a volumului Ritualul cu un simplu click pe coperta cartii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)