8 aug. 2013

Cover reveal: "Transferul", o poveste narata de Four, protagonistul trilogiei "Divergent" de Veronica Roth

                                                                                                               



Veronica Roth va publica 4 povesti scurte despre Four in urmatoarele cateva luni, si noi avem accesul la coperta primei povesti dintre ele: The Transfer(Transferul)!
Transferul este prima dintre cele 4 povesti scurte care vor fi lansate intre data de 3 septembrie 2013 si 11 februarie 2014. Povestile vor fi lansate ca ebookuri prima data, si abia apoi intr-un format paperback in care vor intra toate cele 5 povesti narate din perspectiva lui Four,printre care deja publicata Free Four.
Mai jos este coperta povestii Transferul:

Divergent - Four short story 'The Transfer' cover
Coperta povestii "Transferul" este in acelasi ton cu copertile celorlalte carti din trilogia Divergent, cu un simbol in jurul titlului. In cazul copertii pentru Transferul, vagoane de tren creeaza cercul. In patru locuri veti vedea vagoane ciocnindu-se.
Mai jos aveti o astfel de ciocnire de aproape:

Trains collide on 'Divergent' short story 'The Transfer' cover
Tot ca si in cazul copertilor trilogiei Divergent,in fundal se poate vedea orasul Chicago.Nu uitati de volumul 3 al trilogiei Divergent, care va aparea in SUA pe data de 22 octombrie.
Primele 2 volume din trilogia Divergent de Veronica Roth au aparut si in Romania la editura Leda!!!Puteti comanda unul dintre cele 2 volume cu un simplu click pe coperta cartii.    
O SINGURĂ ALEGERE
ÎŢI HOTĂRĂŞTE PRIETENII
O SINGURĂ ALEGERE
ÎŢI DEFINEŞTE IDEALURILE
O SINGURĂ ALEGERE
ÎŢI DETERMINĂ CREDINŢA – PENTRU TOTDEAUNA
O SINGURĂ ALEGERE 
TE POATE TRANSFORMA RADICAL
Într-un Chicago distopic, oraşul în care trăieşte Beatrice Prior, societatea este împărţită în cinci facţiuni, fiecare dintre ele cultivând o anumită virtute: Candoarea (cei sinceri), Abnegaţia (cei altruişti), Neînfricarea (cei curajoşi), Prietenia (cei paşnici) şi Erudiţia (cei inteligenţi). În fiecare an, într-o zi anume, tinerii în vârstă de şaisprezece ani trebuie să-şi aleagă facţiunea căreia îi vor fi devotaţi pentru tot restul vieţii. În ceea ce o priveşte pe Beatrice, ea trebuie să hotărască dacă rămâne alături de părinţii ei sau alege facţiunea care consideră că i se potriveşte cel mai bine. În cele din urmă, alegerea pe care o face va surprinde pe toată lumea, inclusiv pe ea însăşi.
În timpul iniţierii care urmează, marcată de o puternică rivalitate, Beatrice îşi ia un alt nume, Tris, şi se străduieşte să afle cine sunt cu adevărat prietenii ei şi, de asemenea, dacă o poveste de dragoste cu un băiat uneori fascinant, alteori enervant, îşi poate găsi locul în viaţa pe care ea şi-a ales-o. Dar Tris are un secret pe care l-a ascuns de toată lumea deoarece fusese prevenită că i-ar putea aduce moartea. Şi, pe măsură ce descoperă un conflict care ia treptat amploare, ameninţând să destrame societatea aparent perfectă în care trăieşte, află că secretul ei ar putea-o ajuta să-i salveze pe cei dragi… sau ar distruge-o.
Un pasionant thriller distopic, din care nu lipsesc decizii majore, trădări sfîşietoare, consecinţe uimitoare şi o neaşteptată poveste de dragoste.
Trailer carte:

O ALEGERE DEVINE UN SACRIFICIU
UN SACRIFICIU DEVINE O PIERDERE
O PIERDERE DEVINE O POVARĂ
O POVARĂ DEVINE O BĂTĂLIE
O SINGURĂ ALEGERE TE POATE DISTRUGE
O tulburătoare poveste de iubire, plină de răsturnări de situaţie, cu decizii sfâşietoare şi dezvăluiri emoţionante ale naturii umane…
Într-un Chicago distopic, unde tinerii care au împlinit vârsta de şaisprezece ani sunt obligaţi să aleagă una dintre cele cinci facţiuni, căreia ar trebui să-i fie devotaţi pentru tot restul vieţii, Tris Prior continuă să-i salveze pe cei pe care îi iubeşte — şi pe ea însăşi —, în timp ce caută răspunsuri la întrebări sfâşietoare despre durere şi iertare, identitate şi loialitate, politică şi iubire.
Pentru Tris, ziua iniţierii ar fi trebuit să reprezinte o victorie şi să fie sărbătorită alături de cei din facţiunea aleasă; în schimb, ziua se sfârşeşte cu orori de nedescris. Războiul bate la uşă, în timp ce conflictele dintre facţiuni şi ideologii se extind cu repeziciune. Şi în vremuri de război, se formează tabere, se dezvăluie secrete, iar alegerile devin irevocabile şi dure. Transformată de propriile sale decizii, dar şi de durerea sufletească şi de sentimentul de vinovăţie, Tris trebuie să-şi accepte Divergenţa, chiar dacă nu ştie ce îi rezervă viitorul.
Trailer carte:


                                 Sursa postarii pana la informatiile "Primele 2 volume din trilogia ..."

2 comentarii:

Super!!!Sper sa apara si la noi :)

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)