14 mar. 2013

Dragoste. Sânge. Trădare. Răzbunare. Miza este mai mare ca niciodată în Oraşul Îngerilor Căzuţi!


Sunt atât de încântat că această carte va apărea în final și în România.Am citit-o și a fost cu adevărat uimitoare.Linkul către recenzie aici.
ORAŞUL ÎNGERILOR CĂZUŢI, cartea a patra din seria INSTRUMENTE MORTALE de Cassandra Clare  
NEW YORK TIMES BESTSELLER
USA Today Bestseller – Wall Street Journal Bestseller – Publishers Weekly Bestseller
Serie tradusă în peste 30 de limbi
În curând un film artistic produs de Sony Pictures Entertainment, Constantin Film Production şi Unique Features, şi avându-i în distribuţie pe Lily Collins (Oglindă, oglinjoarăRomeo şi Julieta) şi Jamie Campbell Bower (AmurgHarry Potter).
 

Puteţi vizualiza aici trailerul filmului, care va avea lansarea oficială în august 2013:
Războiul s-a terminat, iar Clary Fray se întoarce la New York, entuziasmată de planurile sale de viitor.
Dar totul are un preţ…
În sfârşit, vânătorii de umbre fac pace cu locuitorii din Lumea de Jos. Clary se antrenează să devină vânător de umbre şi să-şi folosească puterea unică. Mama ei se căsătoreşte cu iubirea vieţii sale. Şi, mai important decât orice, Clary poate spune despre Jace că este iubitul ei.
Dar…
Cineva ucide vânători de umbre, iscând tensiuni între vânătorii de umbre şi locuitorii din Lumea de Jos, ceea ce ar putea duce la un al doilea sângeros război. Simon, cel mai bun prieten al lui Clary, nu o poate ajuta – mama lui tocmai a aflat despre el că este vampir, iar Simon este nevoit să plece de acasă. Când Jace începe să se îndepărteze de Clary fără să-i explice acesteia de ce o face, tânăra se vede forţată să investigheze adâncurile unor mistere care, odată desluşite, îi revelează un coşmar cum nu se poate mai groaznic: ea însăşi a pus în mişcare un lanţ de evenimente în urma cărora i-ar putea pierde pe toţi cei pe care-i iubeşte.
Inclusiv pe Jace…  
„În cartea a patra îşi fac apariţia numeroase personaje familiare, inclusiv câteva din romanulÎngerul mecanic. Suspansul din final îi va face pe fanii seriei Instrumente mortale să-şi dorească cu nerăbdare o continuare!”- Booklist  
Puteti vizualiza aici trailerul oficial al cărţii:
  
NU RATAŢI PRIMELE VOLUME DIN SERIA INSTRUMENTE MORTALE:Oraşul Oaselor
Oraşul de Cenuşă
Oraşul de Sticlă
   
   
  
   
   
    

NU RATAŢI DISPOZITIVE INFERNALE, SERIA CARE ANTICIPEAZĂ AVENTURILE DININSTRUMENTE MORTALE Îngerul mecanic
Prinţul mecanic  
  
   
   
   
   
   
  
Pentru a afla mai multe despre seriile Instrumente mortale şi Dispozitive infernale vizitaţi mortalinstruments.com şi infernaldevices.com 

Cartea are 384 pagini, formatul 15×23 cm, ediţia este cartonată, cu supracopertă,iar preţul de listă 54,90 RON. La precomandă beneficiaţi de 25% reducere şi transport gratuit.  
 

Reacții:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)