20 mar. 2013

În pregătire: colecţia “Noul val”, coordonată de criticul literar Alex Ştefănescu


Alex ŞtefănescuGrupul Editorial ALL pregăteşte o nouă colecţie de literatură, “Noul val”, ce va fi coordonată de criticul literar Alex Ştefănescu. Colecţia va include doar autori români.
“Am să-i public în această colecție pe toţi acei autori valoroși, tineri sau bătrâni, recunoscuţi sau nerecunoscuţi, care nu reușesc să-și vadă cărţile tipărite, fiindcă nu fac parte din rețeaua de relații care reglementează în momentul de față, din nefericire, viața literară din România.
Putem aduce un suflu nou în literatura română, putem ieşi din starea de apatie, putem inventa și altceva decât texte mizerabil-licenţioase sau steril-sofisticate de genul celor apreciate de false instanțe critice, integrate în ceea ce am numit altădată „un sindicat al succesului”, scrie Alex Ştefănescu pe pagina sa de Facebook. Criticul vă îndeamnă să trimiteţi manuscris pe adresa de e-mail alex2108145 at yahoo dot com.
“Noul Val este un proiect pe care îl plănuim cu mult entuziasm şi care se încadrează perfect în strategia de promovare a literaturii române, una dintre cele mai importante direcţii din ultimii doi ani pe care Grupul Editorial ALL a ales să o urmeze.
Vrem să arătăm că avem valori literare şi vom face toate eforturile să le promovăm.”, a declarat Mario De Mezzo, CEO Grupul Editorial ALL.

Reacții:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)