9 feb. 2012

Concurs de Valentine's Day(1)



E luna indragostitilor si trebuie sa-mi fac datoria si sa va ofer niste concursuri,nu-i asa?Referitor la concursul aniversar,am ales deja 2 compuneri si le voi premia doar pe acelea pentru ca celelalte nu prea respecta conditiile impuse.Dar in fine,sa revenim la acest concurs.
De aceasta data voi da startul unui nou concurs alaturi de Editura Rao.

Premiile acestui concurs sunt:
1*  Daca as Ramane- Gayle Forman
Mia este o violoncelistă talentată în vârstă de 17 ani, cu o familie iubitoare şi un prieten minunat, Adam. Ea nu trebuie decât să aleagă dacă va merge la New York pentru a studia la Julliard sau dacă va rămâne în Oregon cu cei dragi. Însă într-o dimineaţă cu ninsoare, totul se schimbă, iar decizia pe care brusc trebuie să o ia este dramatică şi dureroasă. Mia îşi pierde părinţii şi fratele mai mic într-un accident rutier, şi, cu toate că nu îşi aminteşte momentul impactului, ea îi poate vedea pe cei din jur şi pe sine. Romanul este scris la persoana întâi, Mia evocă evenimente din viaţa sa, descrie ceea ce vede şi aude în spital, deşi nu poate simţi nimic şi este din ce în ce mai slăbită. Dragostea pentru cei rămaşi în viaţă şi pentru Adam şi pasiunea pentru muzica clasică vor determina alegerea pe care tânara o face la final. "Dacă aş rămâne" atinge teme importante, despre viaţă, moarte şi despre cum totul se poate schimba iremediabil într-o secundă. Cartea este inspirată de o tragedie reală.


1* Predestinati- Josephine Angelini
Helen Hamilton a încercat mereu să ascundă cât este de diferită, un lucru nu prea uşor pe o insulă atât de mică precum Nantucket şi care devine tot mai greu pe măsură ce este chinuită din ce în ce mai mult de halucinaţii şi coşmaruri. Dar adevărata moştenire a lui Helen va ieşi la iveală abia când îl întâlneşte pe Lucas Delos la şcoală. Dar chiar şi atunci când Lucas o ajută să-şi trezească la viaţă uimitoarele puteri adormite, ei nu pot fi împreună dacă nu se eliberează de destinul tragic ţesut pentru ei de cele trei moire.


Pentru a avea sansa sa castigati una dintre aceste carti trebuie sa urmariti blogul prin GFC(in comentariu sa indroduceti usernameul),sa dati like pe Facebook(aici)si sa lasati un comentariu care sa cuprinda numele vostru si un  mic rapsuns la intrbarea urmatoare:"Ce inseamna pentru voi iubirea?"Castigatorii vor fi alesi prin trageri la sorti.Durata concursului:9-18 februarie.
Bafta!

23 comentarii:

GFC: Crisa
Fb: Cristina Thunder

Iubirea e ceva nedescoperit pentru mine inca, dar cu siguranta simbolizeaza ceva frumos si e probabil un al doilea aer.

Gfc:Gheorghiev Alexandra
Fb:Gheorghiev Alexandra

Iubirea este un sentiment extraordinar,pe care il simti atunci cand esti indragostit,cand simti ca:ai fluturi in stomac,si esti in stare sa-ti dai totul pentru persoana respectiva,si sufletul si trupul totodata ;)

GFC aNoMaR13
Fb Barbu Ramona
Iubirea este motivul pentru care zambesc in fiecare dimineata cand deschid ochii

GFC: Miru
FB: Miruna Grama
Iubirea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta.

GFC: Deniza C.
FB: Deniza Cristian

Iubirea înseamnă înţelegere, acceptare şi dăruire. :)

GFC: Michikit
Fb: Amina Black
Nume: Monica V.

Hmm ... iubirea este singurul sentiment din cauza caruia poti face multe lucruri fara sa regreti vreodata si singurul care merita orice sacrifiziu. (^_^)

:D Scuze, dar in eventualitatea in care castig se poate sa primesc Daca as ramane? (scz dar am predestinati)

GFC: Geanina
Fb: Grosu Geanina
Iubirea e atunci cand desi, in alte domeni ai parte de insuccese, mereu vei fi cu zambetul pe buze.

gfc: alexa yoana
fb: Yoana Alexandra
Iubirea este viaţă. Şi dacă îţi lipseşte iubirea, îţi lipseşte viaţa.

gfc: Doria10
fb: Dorina Mariana Tarta
Iubirea este lucrul cel mai frumos din viata mea.

GFC: Laurentzyu
FACEBOOK: Laurentzyu Angel
RASPUNS: Iubirea e ceva magic ce nu se poate exprima in cuvinte. Iubirea e ceva divin, un sentiment aparte care te face sa plutesti in aer, sa zbori cu aripi de inger. Iubirea iti da pofta de viata, iubirea te face sa crezi in magie si in orice, iubirea e IUBIRE!

GFC: Timea
FB: Bran Timea

Iubirea este cel mai frumos sentiment din lume. Inseamna ca iti pasa de fericirea unei persoane mai mult decat de a ta. Esti mereu alaturi de cel iubit, chiar si in cele mai grele momente.

GFC: Addicted
Fb: Crina Krs

Iubirea este o substanta oarecum inofensiva, insa lasata libera si sub influenta factorilor exteriori se transforma intr-un drog pe care majoritatea il vrem.

GFC:Hellen
FB: Elena Patratanu

Iubirea este precum aerul,nu putem rezista prea mult fara ea.

gfc: Crespo
fb: Lucian Tarta
raspuns: Iubirea este un sentiment profund pe care nu-l poti ascunde daca exista, iubire inseamna sa-ti doresti sa stai tot timpul langa persoana iubita.

GFC: Maria's Blog
Fb: Beldie Maria
"Ce inseamna iubirea?" O intrebare destul de coplicata... nu poate fi exprimata prin vorbe, aceasta trebuie demonstrata. Sarutarile, imbratisarile si chiar sexul, nu pot fi dovezi clare de iubire. Iubirea nu este numai fericire. Iubirea este gelozie, suferinta. Este de asemenea un sentiment unic, pe care il poti simti la o singura persoana, din punctul meu de vedere.

GFC : Oanaaa.
Facebook: Oana Ungureanu
Pentru mine, iubirea reprezinta un sentiment atat de vag si confuz pentru varsta la care ma aflu incat nu poate fi definit. Totusi, iubirea la varsta mea se simte atat de bine si iti ia de tot mintile.

gfc giorgiana turcu
facebook giorgiana turcu
iubirea...hm, zilele acestea iubirea pentru min inseamna sa simt fericire, recunostinta, caldura , multumire sufleteasca,...iunirea e un lucru fara de care nu poti trai, fara ea esti pustiu, rece,singur

Gfc: !Melamine
FB:LarisSa LaRi

Iubirea este acel sentiment complex care iti da aripi , dar poate la fel de bine sa le faca sa dispara cand esti deja la o distanta mare de pamant. Datorita ei zambesti larg in fiecare dimineata. Ea te face sa crezi ca este adevarata expresia ,,fluturi in stomac".
Iubirea nu poate fi descrisa in cuvinte.Ea este atat de complexa si greu de greu de tinut in frau. Te loveste cand nu te astepti.

Recent am auzit pe cineve dand o mica definitie a iubirii :
,,Iubirea este procesul ce provoaca marirea inimii si micsorarea creierului".
Am dorit sa impart aceasta ,,definitie" cu voi , deoarece mie mi s-a parut foarte draguta :))

mi-as dori cartea:daca as ramane...

GFC: Larisa
Nume: Motora Larisa
Like pe FB: Larisa Motora
Pentru mine iubirea este un sentiment care se manifesta sub dferite forme: ne iubim parintii, animalutul de casa, prietenii dar iubim si acea persoana speciala care poate ocupa un loc deosebit in viata noastra.
Mi-as dori "Daca as ramane" deoarece "Predestinati" o am deja.

GFC: andradarling
FB: Darling Ada
Iubirea este un lucru foarte important si nu trebuie uitat niciodata, prin iubire putem deveni mai buni, mai intelegatori si iertatori.

Iubirea nu se poate exprima in cuvinte.E acel sentiment care te face sa te intrebi ce a fost viata inainte sa o cunosti sau cum ar fi daca ai pierde-o.Cand iubesti te simti insfarsit complet.Dar iubirea poate sa te faca sa te simti si cel mai trist om...In mare iubirea te face sa experimentezi toate lanturile vietii si cele intunecate dar si cele fericite

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)