9 feb. 2012

Blestemul Focului de Choel Niel,o carte pe care nu o puteti rata!!!

 Leda a inceput anul in forta si se pare ca vrea ca in acest an sa ne ofere cat mai multe serii de carti extraordinare.Eu trebuie sa va marturisesc ca am cam ramas cu ele in urma,dar foarte probabil voi recupera totul la vara(dupa examen).

) Blestemul focului, volumul 1 din seria Elita Întunecată al îndragitei autoare Chloe Neill, e o carte a personajelor puternice, a suspansului şi a replicilor savuroase.
Lily se trezeşte brusc într-o şcoală particulară elitistă din Chicago, înconjurată de fete răsfăţate, pline de bani şi de ifose.
Scout, ciudata fată cu cercel în nas care primeşte semnale misterioase pe telefon şi dispare în fiecare noapte, e cea care o menţine pe linia de plutire şi care îi dezvăluie o lume nocturnă foarte activă în subsolurile şcolii.
Grupul de adolescenţi cu puteri magice din care face parte Scout îl are printre ei şi pe chipeşul Jason, şi astfel tensiunea cărţii se echilibrează cu un strop de romance. De remarcat tachinările dintre personaje!
Cu atâta acţiune şi suspans continuu, viaţa lui Lily la Sfânta Sofia nu mai e deloc plictisitoare, cu atât mai mult cu cât faptul că şi ea are anumite puteri magice de care nu avusese habar nu e singurul lucru pe care îl descoperă…
„Dacă îţi doreşti o poveste cu intrigi, mister, magie şi un strop de romance, ai în faţă cartea potrivită.” – Bookstack
„Chloe Neill a creat nişte personaje extraordinare, iar eroina, Lily, are o voce minunată, antrenantă. Fanii cărţilor de urban fantasy şi paranormal sigur nu au cum să rateze acest roman şi se vor cufunda în magica lume subterană a oraşului Chicago.” – Fresh Fiction

CE cred eu:
Am inceput sa citesc cateva pagini din aceasta carte in ultima zi din vacanta de iarna.Nu am apucat sa citesc decat primele cincizeci de pagini,dar pot sa va garantez ca Blestemul Focului este o carte interesanta si seducatoare.Pu o puteti rata!!!








Si pentru ca editura Leda a dat startul precomenzii,de ce sa nu va dau un banner(dati click si puteti precomanda la un pret special!!!):

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)