18 feb. 2012

Castigatorii concursului de Valentine's Day

 Nu-mi vine sa cred ca am mai incheiat un nou concurs impreuna cu Editura Rao,careia tin sa-i multumesc mult pentru toate cartile minunate pe care mi le ofera si pe care vi le ofera,indirect,voua.
Sa vedem cum stati cu norocul:
1*  Daca as Ramane- Gayle Forman-castigata de Oana Ungureanu
Mia este o violoncelistă talentată în vârstă de 17 ani, cu o familie iubitoare şi un prieten minunat, Adam. Ea nu trebuie decât să aleagă dacă va merge la New York pentru a studia la Julliard sau dacă va rămâne în Oregon cu cei dragi. Însă într-o dimineaţă cu ninsoare, totul se schimbă, iar decizia pe care brusc trebuie să o ia este dramatică şi dureroasă. Mia îşi pierde părinţii şi fratele mai mic într-un accident rutier, şi, cu toate că nu îşi aminteşte momentul impactului, ea îi poate vedea pe cei din jur şi pe sine. Romanul este scris la persoana întâi, Mia evocă evenimente din viaţa sa, descrie ceea ce vede şi aude în spital, deşi nu poate simţi nimic şi este din ce în ce mai slăbită. Dragostea pentru cei rămaşi în viaţă şi pentru Adam şi pasiunea pentru muzica clasică vor determina alegerea pe care tânara o face la final. "Dacă aş rămâne" atinge teme importante, despre viaţă, moarte şi despre cum totul se poate schimba iremediabil într-o secundă. Cartea este inspirată de o tragedie reală.


1* Predestinati- Josephine Angelini-castigata de Laurentzyu
Helen Hamilton a încercat mereu să ascundă cât este de diferită, un lucru nu prea uşor pe o insulă atât de mică precum Nantucket şi care devine tot mai greu pe măsură ce este chinuită din ce în ce mai mult de halucinaţii şi coşmaruri. Dar adevărata moştenire a lui Helen va ieşi la iveală abia când îl întâlneşte pe Lucas Delos la şcoală. Dar chiar şi atunci când Lucas o ajută să-şi trezească la viaţă uimitoarele puteri adormite, ei nu pot fi împreună dacă nu se eliberează de destinul tragic ţesut pentru ei de cele trei moire.
Va astept datele complete intr-un email pe andrei_cumpanas@yahoo.com pana marti seara.Daca nu primesc mailul pana atunci,voi fi nevoi sa aleg alti castigatori.
Daca nu ai castigat,nu fi suparat,urmeaza un nou concurs!

Reacții:

1 comentarii:

Felicitari castigatorilor! :)

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)