2 nov. 2012

O SINGURĂ ALEGERE TE POATE DISTRUGE si UN SINGUR ANUNT ITI POATE FACE ZIUA MAI BUNA=)

 Sunt atat de incatat incat a inceput sa topai prin casa!!!Ii iubesc pe cei de la editura Leda pentru ca mi-au facut aceasta bucurie.La cum ii stiu saptamana viitoare vineri sigur va fi pus linkul de precomanda.Am adorat "Divergent"si am vrut din tot sufletul sa o citesc inainte de a aparea in romana,dar din nefericire nu am avut suficient timp.Oricum in vacanta de iarna sper sa apuc sa o citesc.Nu-i asa ca-i minunat ca apare??Multumesc Leda!!!
 
INSURGENT, mult aşteptata continnuare a bestsellurului internaţional DIVERGENT, în curând în librării!
INSURGENT, volumul 2 din seria Divergent de Veronica Roth
Bestseller New York Times
O ALEGERE
DEVINE UN SACRIFICIU
UN SACRIFICIU
DEVINE O PIERDERE
O PIERDERE
DEVINE O POVARĂ
O POVARĂ
DEVINE O BĂTĂLIE
O SINGURĂ ALEGERE
TE POATE DISTRUGE
O tulburătoare poveste de iubire, plină de răsturnări de situaţie, cu decizii sfâşietoare şi dezvăluiri emoţionante ale naturii umane…
Într-un Chicago distopic, unde tinerii care au împlinit vârsta de şaisprezece ani sunt obligaţi să aleagă una dintre cele cinci facţiuni, căreia ar trebui să-i fie devotaţi pentru tot restul vieţii, Tris Prior continuă să-i salveze pe cei pe care îi iubeşte — şi pe ea însăşi —, în timp ce caută răspunsuri la întrebări sfâşietoare despre durere şi iertare, identitate şi loialitate, politică şi iubire.
Pentru Tris, ziua iniţierii ar fi trebuit să reprezinte o victorie şi să fie sărbătorită alături de cei din facţiunea aleasă; în schimb, ziua se sfârşeşte cu orori de nedescris. Războiul bate la uşă, în timp ce conflictele dintre facţiuni şi ideologii se extind cu repeziciune. Şi în vremuri de război, se formează tabere, se dezvăluie secrete, iar alegerile devin irevocabile şi dure. Transformată de propriile sale decizii, dar şi de durerea sufletească şi de sentimentul de vinovăţie, Tris trebuie să-şi accepte Divergenţa, chiar dacă nu ştie ce îi rezervă viitorul.
Puteţi vizualiza aici trailerul cărţii:

Cartea are 448 de pagini, formatul 13 x 20 cm., este cartonată cu supracopertă şi are preţul de listă 44,90 lei. La precomandă veţi beneficia de 25% reducere şi veţi avea transportul gratuit.

Reacții:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)