10 nov. 2012

Vești bune pentru fanii trilogiei Jocurile Foamei


Seria “Jocurile Foamei” nu mai are nevoie de nici o prezentare. Autoarea Suzanne Collins a produs un adevărat fenomen mondial prin cărțile care urmăresc povestea lui Katniss Everdeen și evoluția ei de la un simplu tribut pe altarul unei societăți totalitariste, la o adevărată eroină a întregului ținut Panem.
Succesul trilogiei a fost întărit și de primirea fabuloasă pe care publicul i-a făcut-o primei ecranizări, intitulată The Hunger Games. În foarte scurt timp, ideea de a transpune pe marele ecran toate cele trei romane ale seriei a devenit o certitudine, în prezent filmările la Catching Fire (“Sfidarea“) fiind în toi.
Deși au existat multe speculații cu privire la persoana regizorului care va da viață personajelor în cel de-al treilea film, Mockingjay (“Revolta“), acum lucrurile sunt clare: Francis Lawrence, aflat acum pe platourile de la Catching Fire, va sta în spatele camerei pentru a încheia trilogia. Acest din urmă film, ce va fi turnat și lansat în două părți distincte, va beneficia până la capăt de talentul lui Lawrence.
Vestea a bucurat fanii de pretutindeni, pentru că prezența aceluiași regizor în toate cele 3 producții cinematografice care vor urma înseamnă o poveste coerentă, bine legată, care va exploata la maxim elementele cele mai importante ale intrigii cărților pe care se bazează.
Studiourile Lionsgate au anunțat că prima parte a peliculei Mockingjay va fi lansată în noiembrie 2014, iar cea de-a doua, un an mai târziu.

Reacții:

2 comentarii:

Intr-adevar, cartile sunt fascinante, au atras multe persoane, iar cu ecranizarea au atras si mai multe persoane. Merita, frumoase povestile.

Da,intr-adevar merita citite!

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)