10 nov. 2012

Precomanda concluzia trilogiei care a incins cititorii din intreaga lume!!!

Cincizeci de umbre descatusate - E L James - Fifty Shades Vol. 3Cincizeci de umbre descătuşate de E.L. James, ultimul volum din trilogia erotică Fifty Shades!
Un roman erotic devine bestsellerul mondial absolut
Citeşte cartea despre care vorbeşte toată lumea!
60 de milioane de exemplare din trilogie vândute în întreaga lume în 6 luni
# 1 Amazon.com
# 1 New York Times Bestseller
# 1 Amazon.co.uk
# 1 Bookseller

Romantic, amuzant şi încărcat de erotism, acest roman te cucereşte, te captivează şi te domină.
Anastasia Steele şi Christian Grey au acum totul: dragoste, pasiune, intimitate, bogăţie şi o mulţime de posibilităţi privind viitorul lor. Însă Ana ştie că nu va fi uşor să trăiască alături de Fifty Shades. A fi împreună este o provocare plină de neprevăzut.
Într-un fel sau altul, Ana trebuie să înveţe să împărtăşească stilul de viaţă opulent al lui Christian fără să-şi sacrifice propria identitate.
La rândul său, Christian trebuie să-şi înfrângă dorinţa nestăpânită de control în timp ce se luptă cu demonii din trecutul său chinuitor. Tocmai când se pare că forţa iubirii lor va eclipsa orice obstacol, soarta conspiră pentru a face ca temerile cele mai adânci ale Anei să devină realitate...
Cincizeci de umbre descătuşate este al treilea volum al unei trilogii care a marcat o nouă eră în industria cărţii: după ce a devenit un hit mondial ca e-book, trilogia a fost publicată în format de carte tipărită, înregistrând vânzări de 60 de milioane de exemplare în şase luni.
Cele trei romane au fost traduse în peste 50 de limbi, iar apariţia lor a fost salutată de celebrele publicaţii New York Times şi Wall Street Journal.
Drepturile de ecranizare a trilogiei au fost câştigate de Universal Pictures.
E L James trăieşte la Londra, este căsătorită şi are doi băieţi adolescenţi. A lucrat ca producătoare tv şi a visat întreaga viaţă să scrie cărţi pentru publicul larg.
A început să scrie şi să-şi posteze textele pe un site al fanilor seriei AMURG. Un editor independent a publicat cartea în versiune e-book şi în mai puţin de un an s-au vândut 250 000 de exemplare..


Precomanda cu 10% reducere si cu transport gratuit pana pe data de 25 noiembrie!!!

Reacții:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)