18 nov. 2011

Concurs Breaking Dawn

CONCURS INCHEIAT!!!

DACA LASATI UN COMENTARIU LA O POSTARE PUTETI INTRA DE MAI MULTE ORI IN CONCURS.INTRAI ORICUM IN CONCURS DACA LASATI UN COMENTARIU LA ACEASTA POSTARE CU NUMELE SI PRENUMELE VOSTRU.SUCCES!!!


Hei,fani ai blogului,e timpul pentru un nou concurs.Pentru cei care nu au primit cartile la concursurile trecute,vreau sa va spun ca luni merg la posta sa le pun pentru ca am avut multe teste si ascultari in aceasta saptamana.Imi cer scuze!!!
Acum,concursul:
Blogul Heaven4books si Editura Rao te invita la un concurs special cu ocazia lansarii filmului Breaking Dawn-part1-.Premiul acestui concurs este un set de doua carti:


ZORI DE ZI

Atunci când iubeşti persoana care te ucide, nu mai ai de ales. Cum poţi să fugi, cum poţi să lupţi, când asta i-ar face rău persoanei iubite? Dacă viaţa ta ar fi tot ce ai putea să-i dăruieşti celui iubit, cum ai putea să nu i-o dai? Dacă ar fi cineva pe care l-ai iubi cu adevărat? A fi irevocabil îndrăgostită de un vampir reprezintă pentru Bella Swan atât fantezie cât şi coşmar,împletite într-o realitate extrem de periculoasă. Pe de-o parte este pasiunea ei intensă pentru vampirul Edward Cullen şi pe de altă parte legătura strânsă dintre ea şi vârcolacul Jacob Black, iar Bella a fost nevoită să îndureun an plin de tentaţii tumultuoase, pierderi şi lupte acerbe între rivali pentru a ajunge la deznodământul dorit. Decizia ei iminentă de a alege fie întunecata, dar seducătoarea lume a nemuritorilor, fie o viaţă simplă de muritoare reprezintă acum firul de care atârnă soarta a două triburi. Alegerea ei a declanşat însă şi o serie de evenimente neaşteptate ce vor avea, probabil, consecinţe inimaginabile. Iar viaţa Bellei ar putea fi distrusă pentru totdeauna.
si
Noua si scurta viata a lui Bree Tanner
 

CEA DE-A DOUA VIAŢĂ A LUI BREE TANNER este povestea lui Bree Tanner, un vampir nou-născut care apare pentru prima dată în romanul Eclipsa, şi a lumii întunecate în care trăieşte. Nuvela relatează marşul armatei vampirului nou-născut împotriva Bellei Swan şi a familiei Cullen, după întâlnirea lor memorabilă Bree Tanner abia dacă-şi aminteşte cum era viaţa ei înainte de dobândirea acestor simţuri puternice, reflexe supraomeneşti şi putere fizică copleşitoare. Viaţa de dinainte de setea neostoită de sânge... viaţa de dinainte de a deveni vampir. Bree ştie că traiul alături de tovarăşii ei nou-născuţi are unele certitudini şi reguli prea puţine: păzeşte-te, nu atrage atenţia asupra ta şi, mai presus de toate, să ajungi înapoi acasă înainte de răsărit, altminteri vei muri. Ceea ce nu ştie e că viaţa ei de nemuritoare e pe cale să se sfârşească.  Apoi Bree îşi găseşte un prieten neaşteptat în Diego, un nou-născut la fel de curios ca şi ea cu privire la creatoarea lor misterioasă, despre care ştiu doar că e o ea. Pe măsură ce descoperă că nou-născuţii sunt doar pioni într-un joc mult mai mare, Bree şi Diego trebuie să se hotărască în cine pot să se încreadă. Dar dacă tot ce ştii despre vampiri se bazează pe minciuni, cum poţi descoperi adevărul?  Într-o altă combinaţie irezistibilă de pericole, mister şi romance, Stephenie Meyer spune povestea devastatoare a unei armate de nou-născuţi, care se pregăteşte să îi atace pe Bella Swan şi familia Cullen, totul culminând într-un final de neuitat.
Perioada de inscriere:12 noiembrie-24 noiembrie
Perioada de verificare a cerintelor:24-26 noiembrie.
Afisarea rezultatului:26 noiembrie
Ce ai de facut?
E simplu,trebuie sa raspunzi intr-un comentariu la urmatoarea intrebare:Tu cu cine ai vrea sa ramana Bella si de ce?
Pentru a avea mai multe sanse:da like pe pagina de facebook a blogului
                                                     aboneaza-te pe site
                                                     anunta pe blogul tau(link)
                                                     anuta pe pagina de Facebook sau de Twitter(link)
Concursul se desfasoara si pe Facebook,deci poti participa la concurs si lasand un comentariu la postarea de pe Facebook.
Tin sa multumesc Editurii Rao pentru ca a facut posibila realizarea acestui concurs.
Mult succes!!!

9 comentarii:

Nume: Motora
Prenume: Larisa
GFC: Larisa

nedelcu mirela
gfc: mirela_8923

eu vreau ca bella sa ramana cu edward....de ce? pentru cei doi sunt suflete pereche...se iubesc foarte mult si se completeaza unul pe celalalt

Diana
Am dat like cu numele:Deea Andreea
Am anuntat despre concurs:
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001860695959&ref=tn_tnmn
Eu as vrea foarte mult ca Bella sa ramana cu Edward.S-a vazut de prima data cand s-au privit ca exista o chimie frumoasa intre ei.Bellei nu i-a pasat niciodata ca secretul lui Edward era faptul ca el e vampir ba chiar a vrut sa devina si ea pentru iubirea pe care i-o purta.Iubirea lor a depasit orice bariera si merita sa mana impreuna sa fie fericiti si sa se bucure de copilul pe care il vor avea.

nume:gheorghiev alexandra ioana
gfc:gheorghiev
facebook:gheorghiev alexandra
eu vreau sa ramana bella cu edward...de ce?pentru ca:bella s-a simtit atrasa de el din prima clipa decand s-au vazut,pentru ca bellei nu i-a pasat niciodata de secretul lui edward (faptul ca este vampir),pentru ca bella isi risca viata devenind vampir,dar cu toate acestea edward o pretuieste si o protejeaza de volturii si clanurile vampirilor rai,pentru ca datorita iubirii lor se naste o fetita absolut uimitoare:renesmee (jumatate om-jumatate vampir),pe care o iubesc si o protejeaza si bellei ii este frica pentru ca ea sa nu o muste,pentru ca iubirea lor a invins orice obstacole si pentru bella l-a ales pe edward,chiar daca jacob ii putea oferii mult mai multe decat edward.

GFC:Andreea
FB:Andreea Bianca Şerban
Pai cu cine ar putea sa ramana Bella?Cu Edward..Pur si simplu se completeaza unul pe a;tul.Se vedea aceea chimie intre ei..

GFC: Alecscsa All
Fb : Alecscsa All
Nume: Solnitaru Denisa Alexandra
Link:http://whatswithallex.blogspot.com/2011/11/concurs_19.html

Imi doresc ca Bella sa ramana cu Edward, inca de la primul film. Ei doi sunt perfecti unul pentru celalalt. Se completeaza, se iubesc. Fiecare si-ar da si viata sa il stie pe celalalt in siguranta si de-a lungul cartilor si filmelor am avut destule dovezi ale acestui fapt. Edward o iubeste pe Bella mai mult decat orice, el traieste doar pentru ca exista ea, fara Bella, el nu ar putea sa-si continue viata. Bella ar trebui sa fie nebuna sa nu il aleaga pe Edward. I-a dovedit de atatea ori cat o iubeste incat am cam pierdut numarul..Bella si Edward sunt meniti sa fie impreuna. Nu as putea-o vedea pe Bella cu altcineva in afara de Edward..chiar nu pot. :)

GFC:GeaninaG
Fb:Grosu Geanina
Nume:Grosu Geanina
http://www.facebook.com/#!/permalink.php?story_fbid=191316654285560&id=100000558050453
Mi-am dorit mult ca Jacob sa fie fericit, iar cand eram la cartea a3a am sperat ca Bella il va alege pe el, dar din pacate acest lucru nu s-a intamplat. Jacob a luptat mult pentru ea si speram ca vor ramane impreuna.

Voinea Mihaela

Eu mi-am dorit ca Bella sa il aleaga pe Edward deoarece si eu as fi procedat la fel ca ea,si cum am avut dreptate,desi toti stiam ca il va alege pe Edward.
Edward imi place cel mai mult , enorm de mult,asa cum este descris si de către Bella ca fiind incredibil de frumos, comparându-l adesea cu Adonis.Pot spune ca el este pur si simplu fermecator... Pielea lui e „ca marmura” - foarte albă, rece ca gheaţa, şi străluceşte în lumina soarelui. Trăsăturile feţei drept perfecte. Părul lui reţine nuanţa de bronz pe care a moştenit-o în viaţa umană de la mama sa biologică. Ochii săi superbi, verzi în viaţa umană, sunt descrişi drept aurii. Dacă Edward petrece prea mult timp fără să bea sânge, înfăţişarea i se schimbă: culoarea ochilor i se întunecă, apropiindu-se de negru, şi sub ochi îi apar cearcăne purpurii.
Deaceea mi se pare foarte deosebit...este 'ceva'neobisnuit, ceva iesit din comun, m-am saturat de tot ce e 'normal' deaceea si eu tot pe Edward l-as fi ales...
Mi-a placut foarte mult, si inca imi place si il voi placea in continuare, considerandu-l pe Edward personajul meu favorit deoarece e fermecător, politicos, hotărât, şi foarte încăpăţânat. Este foarte protector faţă de Bella, punând siguranţa, umanitatea şi binele ei mai presus de orice. Adesea, el are o tendinţă de a analiza prea mult situaţia şi de a exagera în reacţii, mai ales în situaţii când siguranţa Bellei e pusă în pericol. Foloseşte uneori cuvinte de la începutul secolului 20, perioada când şi-a trăit viaţa umană, şi poate fi foarte romantic.Edward, totusi, se percepe drept un monstru, şi după ce se îndrăgosteşte de Bella, îşi doreşte cu disperare să fi fost om şi nu vampir.Fascinant este atunci cand Edward Cullen o întâlnește pentru prima oară pe Bella, in prima parte a seriei Amurg, ea reprezintă un mister pentru el, deoarece pare a fi imună la capacitatea lui de a descifra gândurile celor din jur. Atunci când fata se așează lângă el la ora de biologie, Edward se abține cu greu să nu o atace, stârnit de mireasma sângelui ei, mai puternică pentru el decât a oricărui alt om din preajmă. Deși încearcă din răsputeri să se țină departe de ea, el nu mai poate nega atracția pe care o simte față de ea în momentul în care îi salvează viața. În cele din urmă, admite față de ea că este vampir,Carlisle a sădit în el un simț al moralității cu totul neobișnuit la majoritatea vampirilor, și i-a cultivat mai ales refuzul de a considera oamenii drept hrană.Chiar și așa, Edward o avertizează pe Bella că ar fi indicat să se țină departe de el, însă Bella preferă să îi ignore avertismentele, și, contrar tuturor așteptărilor, relația lor merge înainte.Multe lucruri li s-au intamplat pe tot parcursul partilor seriei Amurg, dar in pofida tuturor ei au reusit sa se protejeze unul pe celalalt si au si o promisiune de a fi alaturi unul ptr celalalt mult timp de acum incolo,...o vesnicie!Ca toţi vampirii din seria Amurg, Edward posedă o frumuseţe, o forţă, o viteză şi o agilitate ieşite din comun. Nu are nevoie să respire, dar o face totuşi, parte din instinct şi parte pentru că îl ajută să miroasă mediul înconjurător. Nu poate digera mâncarea (compară la un moment dat atractivitatea mâncării pentru el cu atractivitatea mâncatului noroiului pentru un om). De asemenea, nu poate dormi.
În afară de aceste trăsături care sunt comune tuturor vampirilor, Edward posedă abilităţi speciale: este cel mai rapid dintre ai lui, şi e capabil să citească gândurile altora (o posibilă extensie a capacităţii de empatie de care dădea dovadă în viaţa umană), singura excepţie de la regulă fiind Bella.De ar exista si in realitate un astfel de barbat sigur l-as fi ales fara sa mai stau pe ganduri, sa fie romantic , iubitor si foarte protector asa cum e Edward cu Bella!

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)