5 nov. 2011

Filme ce merita urmarite(1)


Mi-a placut enorm acest film.Are exact ce-i trebuie:actiune,intrigi,suspans si dragoste.Este un film modernist,care are la baza romanele de Alexandre Dumans,fiind in principal vorba despre  cea mai importanta descoperire a lui Leonardo Da Vinci.Personajele sunt aceleasi ca si in carte,cu cateva exceptii.Este foarte bun de urmarit daca vrei sa-ti petreci o seara de sambata urmarind un film bun.
Mi-au placut actorii alesi si mai ales ideea filmului.In general filmele de la Disney nu sunt foarte interesant si bine realizate,dar acest film este o exceptie alaturi de Printul Persiei,Piratii din Caraibe,Alice in Tara Minunilor.
De abia astept sa vad continuarea.Am citit un articol conform careuia cei de la Disney au fost asa de multumiti de succesul filmului(in America) incat au marit filmul la o serie(de 3 filme).Asta ce vrea sa insemne?Mie mi se pare ca cei de la Disney vor sa transforme aceasta poveste intr-un hit ca si Piratii din Caraibe.
Va recomand acest film.Nu-l ratati,inca mai aveti timp sa mergeti la cinema!!!


Si acum povestea:

Urmându-şi visul de a deveni muschetar, D'Artagnan (Logan Lerman) pleacă la Paris, unde îi găseşte pe Athos (Matthew Macfadyen), Aramis (Luke Evans) şi Porthos (Ray Stevenson) în slujbe mizere, în căutarea unei cauze care să le spele numele. În urmă cu trei ani, după ce au furat un proiect secret dintr-un seif veneţian, au fost trădaţi de partenera lor Milady (Milla Jojovich), care i-a vândut planul ducelui de Buckingham (Orlando Bloom).

În acest timp, diabolicul Richelieu (Christoph Waltz) urzeşte un plan pentru a-l detrona pe regele Louis (Freddie Fox). Cu ajutorul agentei duble Milady, cardinalul îi înscenează reginei Anne (Juno Temple) o aventură cu Buckingham, sperând că regele Ludovic va crede minciuna. În viziunea lui, lucrurile sunt simple: regina va fi condamnată, Anglia va fi provocată la război, poporul îşi va dori un conducător mai puternic, iar el va deveni noul rege al Franţei.

Pentru a feri Franţa de aceste uneltiri, muschetarii se alătură lui D'Artagnan şi pornesc în cea mai periculoasă misiune, bazându-se pe spiritul de prietenie care i-a salvat de fiecare dată: toţi pentru unul şi unul pentru toţi!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)