12 nov. 2011

Concurs Rao-Breaking Dawn

CONCURS INCHEIAT!!!

Hei,fani ai blogului,e timpul pentru un nou concurs.Pentru cei care nu au primit cartile la concursurile trecute,vreau sa va spun ca luni merg la posta sa le pun pentru ca am avut multe teste si ascultari in aceasta saptamana.Imi cer scuze!!!
Acum,concursul:
Blogul Heaven4books si Editura Rao te invita la un concurs special cu ocazia lansarii filmului Breaking Dawn-part1-.Premiul acestui concurs este un set de doua carti:


ZORI DE ZI

Atunci când iubeşti persoana care te ucide, nu mai ai de ales. Cum poţi să fugi, cum poţi să lupţi, când asta i-ar face rău persoanei iubite? Dacă viaţa ta ar fi tot ce ai putea să-i dăruieşti celui iubit, cum ai putea să nu i-o dai? Dacă ar fi cineva pe care l-ai iubi cu adevărat? A fi irevocabil îndrăgostită de un vampir reprezintă pentru Bella Swan atât fantezie cât şi coşmar,împletite într-o realitate extrem de periculoasă. Pe de-o parte este pasiunea ei intensă pentru vampirul Edward Cullen şi pe de altă parte legătura strânsă dintre ea şi vârcolacul Jacob Black, iar Bella a fost nevoită să îndureun an plin de tentaţii tumultuoase, pierderi şi lupte acerbe între rivali pentru a ajunge la deznodământul dorit. Decizia ei iminentă de a alege fie întunecata, dar seducătoarea lume a nemuritorilor, fie o viaţă simplă de muritoare reprezintă acum firul de care atârnă soarta a două triburi. Alegerea ei a declanşat însă şi o serie de evenimente neaşteptate ce vor avea, probabil, consecinţe inimaginabile. Iar viaţa Bellei ar putea fi distrusă pentru totdeauna.
si
Noua si scurta viata a lui Bree Tanner
 

CEA DE-A DOUA VIAŢĂ A LUI BREE TANNER este povestea lui Bree Tanner, un vampir nou-născut care apare pentru prima dată în romanul Eclipsa, şi a lumii întunecate în care trăieşte. Nuvela relatează marşul armatei vampirului nou-născut împotriva Bellei Swan şi a familiei Cullen, după întâlnirea lor memorabilă Bree Tanner abia dacă-şi aminteşte cum era viaţa ei înainte de dobândirea acestor simţuri puternice, reflexe supraomeneşti şi putere fizică copleşitoare. Viaţa de dinainte de setea neostoită de sânge... viaţa de dinainte de a deveni vampir. Bree ştie că traiul alături de tovarăşii ei nou-născuţi are unele certitudini şi reguli prea puţine: păzeşte-te, nu atrage atenţia asupra ta şi, mai presus de toate, să ajungi înapoi acasă înainte de răsărit, altminteri vei muri. Ceea ce nu ştie e că viaţa ei de nemuritoare e pe cale să se sfârşească.  Apoi Bree îşi găseşte un prieten neaşteptat în Diego, un nou-născut la fel de curios ca şi ea cu privire la creatoarea lor misterioasă, despre care ştiu doar că e o ea. Pe măsură ce descoperă că nou-născuţii sunt doar pioni într-un joc mult mai mare, Bree şi Diego trebuie să se hotărască în cine pot să se încreadă. Dar dacă tot ce ştii despre vampiri se bazează pe minciuni, cum poţi descoperi adevărul?  Într-o altă combinaţie irezistibilă de pericole, mister şi romance, Stephenie Meyer spune povestea devastatoare a unei armate de nou-născuţi, care se pregăteşte să îi atace pe Bella Swan şi familia Cullen, totul culminând într-un final de neuitat.
Perioada de inscriere:12 noiembrie-24 noiembrie
Perioada de verificare a cerintelor:24-26 noiembrie.
Afisarea rezultatului:26 noiembrie
Ce ai de facut?
E simplu,trebuie sa raspunzi intr-un comentariu la urmatoarea intrebare:Tu cu cine ai vrea sa ramana Bella si de ce?
Pentru a avea mai multe sanse:da like pe pagina de facebook a blogului
                                                     aboneaza-te pe site
                                                     anunta pe blogul tau(link)
                                                     anuta pe pagina de Facebook sau de Twitter(link)
Concursul se desfasoara si pe Facebook,deci poti participa la concurs si lasand un comentariu la postarea de pe Facebook.
Tin sa multumesc Editurii Rao pentru ca a facut posibila realizarea acestui concurs.
Mult succes!!!

12 comentarii:

Eu as vrea ca Bella sa ramana cu Edward ! ( cum si se.n.tampla ) M.am obisnuit cu iubirea lor interzica , piperata , misteriosa , plina de secret si necunoscut ! Bella e asa fragila si ... palida , parca deja este vampir ! Si Jacob i.a cucerit inima , dar in final tot pe vampirul ei il va alege , pentru ca asa e SCRIS ! Toti fanii s.au obisnuit cu povestea lor plina de suspans si abia asteapta al 4-lea fil . :)

As vrea ca Bella sa ramana cu Edward (ceea ce se si intampla), deoarece povestea lor de dragoste implica sentimente duse cateodata la extreme, dar ca intotdeauna povestea are happy ending (sau depinde pentru unii fani), eu chiar ador ideea ca Bella devine vampir. Sunt super entuziasmata sa vad Breaking Dawn partea I. Sunt sigura ca toti fanii de abia asteapta filmul, chiar daca unii au citit demult cartile (ca si mine).

imi place finalul carti exact asa cum e, adica sunt pro perechii formata din bella si edward pentru ca mi se pare ca sentimentele lui edward sunt mult mai profunde decat cele a lui jacob. si edward face gresele dar cine nu face insa dragostea lui pentru bella este mai puternica decat orice altceva. ii face toate pofetele si se sacrifica pe el pentru ca ei sa-i fie mai bine. pe cand jacob in final isi gaseste sufletul pereche si nu e bella, nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi intamplat daca bella l-ar fi ales pe el si intr-o zi jake i-ar fi spus ca s-a gasit sufletul pereche intr-un supermarket si nu se poate impotrivi acestei iubiri. iar bella ar fi fost din nou abandonata

dupa parerea mea as vrea ca bella sa ramana cu edward....de ce?pentru ca edward o protejeaza prin iubirea pe care o simte pentru ea (Chiar daca nu-i poate oferi multe prin faptul ca este rece si alb ca marmura),dar o poate proteja si o poate iubi asa cum ploaia iubeste pamantul si invers.Si cred ca Bella cand a ales aceasta decizie a fost stapana pe ea si pe iubirea pe care o simte pentru Edward si e foarte interesant ca aceasta devine vampir in partea a doua din ultima parte:Breaking Dawn.Abiastept s-o vad stralucind in lumina lunii si hranindu-se cu sange.

Eu as vrea ca Bella sa ramana cu Edward, deoarece de el s-a indragostit prima data si alaturi de el a trait emotii intense dar si nenumarate aventuri. Edward a dovedit ca o iubeste si pentru a o proteja s-a indepartat de ea chiar daca si el a suferit din aceasta cauza. Se vede ca legatura lor este puternica si poate ei doi chiar sunt suflete-pereche, menite de forte divine sa fie impreuna.

Nume GFC: Larisa
Am dat like la pagina de FB cu numele Larisa Motora
Am postat pe FB pe wall: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002311293955

gfc: mirela_8923
facebook: mirela nedelcu
bella+edward= love for ever
da...vreau ca bella sa ramana cu edward deoarece ei doi sunt suflete pereche, au luptat pentru dragostea si fericirea lor....chia daca deseori au fost la un pas de moarte dragostea a fost ceea ce ia tinut in viata....nimeni nu a putut sa o distruga...nici natura vampireasca a lui edward, nici victoria cu armata ei de noi nascuti, nici chiar clanul volturilor. sunt suflete pereche.edward= love for ever
da...vreau ca bella sa ramana cu edward deoarece ei doi sunt suflete pereche, au luptat pentru dragostea si fericirea lor....chia daca deseori au fost la un pas de moarte dragostea a fost ceea ce ia tinut in viata....nimeni nu a putut sa o distruga...nici natura vampireasca a lui edward, nici victoria cu armata ei de noi nascuti, nici chiar clanul volturilor. sunt suflete pereche.

scz ca m.am repatat...e din cauza telefonului

Nume gfc: Unique Kid;
Am dat like la pagina de facebook cu numele de Saya Flory;
Am postat pe facebook pe wall : http://www.facebook.com/florysayame/posts/273842562651754.

gfc: miru
fb: miruna grama
share: http://www.facebook.com/mirugirl/posts/118334444945382
as fi vrut sa ramana cu jacob

Facebook: LarisSa LaRi
GFC: !Melamine
Post: http://fireworksinmyheart.blogspot.com/2011/11/concurs-rao-breaking-dawn.html

Tu cu cine ai vrea sa ramana Bella si de ce?
Eu as vrea sa ramana si cu Edward , desi consider ca era un final mai interesant daca ramanea cu Jacob decat sa ramana cu Edward, final ce consider ca e putin previzibil. Dar cum personajul ,,Jacob" nu-l suport alaturi de Bella, vreau sa ramana cu PREA perfectul Edward.

♥Facebook : Andrei Rosu
♥Conte google : Sky ( Andrei Rosu )
♥Postat pe MY WALL si aici : http://www.facebook.com/Deyutz97#!/Deyutz97/posts/253815698010629

♥ Eu mi-as dori ca ♥ Bella ♥ sa raman cu ♥ Eduard ♥ deoarece el se poarta cu ea la perfectie ........ ar face price sa ii salveze viata char daca ar fi sa si-o piarda pe a lui incercand ......
♥ Pe de alta parte ♥ Jacob ♥ este un prieten foarte bun care nu ar incerca niciodata sa o raneasca ...dar relatia dintre cei doi va ramane mereu numai in stadiu de ♥♥ Best Friends ♥♥.

Eu mi-am dorit ca Bella sa il aleaga pe Edward deoarece si eu as fi procedat la fel ca ea,si cum am avut dreptate,desi toti stiam ca il va alege pe Edward.
Edward imi place cel mai mult , enorm de mult,asa cum este descris si de catre Bella ca fiind incredibil de frumos, comparându-l adesea cu Adonis.Pot spune ca el este pur si simplu fermecator... Pielea lui e „ca marmura” - foarte alba, rece ca gheata, si straluceste în lumina soarelui. Trasaturile fetei drept perfecte. Parul lui retine nuanta de bronz pe care a mostenit-o în viata umana de la mama sa biologica. Ochii sai superbi, verzi în viata umana, sunt descrisi drept aurii. Daca Edward petrece prea mult timp fara sa bea sânge, înfatisarea i se schimba: culoarea ochilor i se întuneca, apropiindu-se de negru, si sub ochi îi apar cearcane purpurii.
Deaceea mi se pare foarte deosebit...este 'ceva'neobisnuit, ceva iesit din comun, m-am saturat de tot ce e 'normal' deaceea si eu tot pe Edward l-as fi ales...
Mi-a placut foarte mult, si inca imi place si il voi placea in continuare, considerandu-l pe Edward personajul meu favorit deoarece e fermecator, politicos, hotarât, si foarte încapatânat. Este foarte protector fata de Bella, punând siguranta, umanitatea si binele ei mai presus de orice. Adesea, el are o tendinta de a analiza prea mult situatia si de a exagera în reactii, mai ales în situatii când siguranta Bellei e pusa în pericol. Foloseste uneori cuvinte de la începutul secolului 20, perioada când si-a trait viata umana, si poate fi foarte romantic.Edward, totusi, se percepe drept un monstru, si dupa ce se îndragosteste de Bella, îsi doreste cu disperare sa fi fost om si nu vampir.Fascinant este atunci cand Edward Cullen o întâlne?te pentru prima oara pe Bella, in prima parte a seriei Amurg, ea reprezinta un mister pentru el, deoarece pare a fi imuna la capacitatea lui de a descifra gândurile celor din jur. Atunci când fata se a?eaza lânga el la ora de biologie, Edward se ab?ine cu greu sa nu o atace, stârnit de mireasma sângelui ei, mai puternica pentru el decât a oricarui alt om din preajma. De?i încearca din rasputeri sa se ?ina departe de ea, el nu mai poate nega atrac?ia pe care o simte fa?a de ea în momentul în care îi salveaza via?a. În cele din urma, admite fa?a de ea ca este vampir,Carlisle a sadit în el un sim? al moralita?ii cu totul neobi?nuit la majoritatea vampirilor, ?i i-a cultivat mai ales refuzul de a considera oamenii drept hrana.Chiar ?i a?a, Edward o avertizeaza pe Bella ca ar fi indicat sa se ?ina departe de el, însa Bella prefera sa îi ignore avertismentele, ?i, contrar tuturor a?teptarilor, rela?ia lor merge înainte.Multe lucruri li s-au intamplat pe tot parcursul partilor seriei Amurg, dar in pofida tuturor ei au reusit sa se protejeze unul pe celalalt si au si o promisiune de a fi alaturi unul ptr celalalt mult timp de acum incolo,...o vesnicie!Ca toti vampirii din seria Amurg, Edward poseda o frumusete, o forta, o viteza si o agilitate iesite din comun. Nu are nevoie sa respire, dar o face totusi, parte din instinct si parte pentru ca îl ajuta sa miroasa mediul înconjurator. Nu poate digera mâncarea (compara la un moment dat atractivitatea mâncarii pentru el cu atractivitatea mâncatului noroiului pentru un om). De asemenea, nu poate dormi.
În afara de aceste trasaturi care sunt comune tuturor vampirilor, Edward poseda abilitati speciale: este cel mai rapid dintre ai lui, si e capabil sa citeasca gândurile altora (o posibila extensie a capacitatii de empatie de care dadea dovada în viata umana), singura exceptie de la regula fiind Bella.De ar exista si in realitate un astfel de barbat sigur l-as fi ales fara sa mai stau pe ganduri, sa fie romantic , iubitor si foarte protector asa cum e Edward cu Bella!

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)