4 iul. 2013

Pantofii "Spulbera-ma",creati de autoarea Tahereh Mafi

 Tahereh Mafi a scris pe Twitter cu ceva in timp in urma despre pantofii ei inspirati de cartea "Spulbera-ma",pe care a scris-o.Mai jos aveti postarea ei de pe Twitter:

 Iubesc 2 lucruri in lume:cartile si pantofii.Si cu lansarea carti "Unravel Me" apropiindu-se,am vrut sa ma distrez combinand aceste doua placeri.Asa ca,am ales o pereche de cizme vechi si cartea cu care a inceput totul:"Spulbera-ma".

 Am creat aceste cizme folosind o pereche de cizme pe care le-am adorat si le-am purtat foarte mult timp,realizate de  Jeffrey Campbells(originare din Brisbane-aici link);cam 50 de oglinzi sparte de la un magazin din apropiere si nu in ultimul rand:un foarte puternic adeziv.

 Imagini cu pantofii si autoarea mai jos:

Cartea "Spulbera-ma" a aparut si in Romania la editura Leda.Mai jos aveti descrierea cartii,coperta si un link de comanda(veti beneficia de 71,3% reducere).

Cartea are si o recenzie disponibila pe blog(AICI).Este una dintre preferatele mele.

„NU MĂ POŢI ATINGE”,
îi şoptesc.
MINT,
e ceea ce nu-i spun.
EL MĂ POATE ATINGE,
e ceea ce n-o să-i spun niciodată.
TE ROG, ATINGE-MĂ,
e ceea ce vreau să-i spun.
Dar când oamenii mă ating, se întâmplă anumite lucruri.
Lucruri ciudate.
Lucruri rele.
LUCRURI FATALE.
Nimeni nu ştie de ce atingerea lui Juliette e fatală, dar Restauraţia şi-a făcut planuri legate de ea. Planuri de a o folosi ca pe o armă.
Însă Juliette are propriile ei planuri.
După o viaţă lipsită de libertate, ea descoperă în sfârşit forţa de a se răzvrăti pentru prima oară şi de a-şi găsi un viitor alături de cel pe care crezuse că-l pierduse pentru totdeauna.
Sau daca preferati sa urmariti un trailer al cartii:

CARTEA POATE FI COMANDATA DE AICI CU 71,3% REDUCERE!!!

Reacții:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)