30 dec. 2011

3 ianuarie...ziua in care va veti putea bucura de noi episoade din Pretty Little Liars si The Lying Game

Da,ati citit bine.Abc Family revine in forta cu episoade senzationale din serialele voastre preferate.Mai jos am pus un videoclip care anunta acest lucru.

A.Pretty Little Liars
O luna a trecut de cand Aria, Emily, Hanna si Spencer au fost arestate si multe lucruri s-au schimbat in Rosewood,dar si cu fetele.Gata cu prietenia puternica dintre ele,micutele mincinoase sunt acum una la gatul celeilalte.Emily e acum mai rece si mai rea ca niciodata.Dar ce le-a afectat asa serios?A castigat deja A jocul?E Emily pregatita sa o demaste pe A?Toate astea le puteti afla in noul sezon din Pretty Little Liars.
Producatorii acestui serial au declarat ca in finalul sezonului un personaj important va muri si ca mincinoasele vor afla in final cine a ucis-o pe Emily.
A fost aprobat sezonul 3 care incepe in vara anului 2012 si se termina in primavara lui 2013.Sunteti pregatiti pentru un trailer prelungit?

B.The Lying Game
A fost o noapte dificila pentru Ethan si Emma si lucrurile incep sa devina din ce in ce mai rele cand Sutton dispare si masina familiei Mercer a disparut din garaj.Cand politia gaseste masina in mijlocul lacului,Emma si Ethan cauta ajutor,dar Thayer iii ameninta ca-i va da in vileag daca ea nu apare.Intre timp,matusa lui Char s-a intors in oras si ea e singura care se bucura.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)