20 dec. 2011

In curs de aparitie la Nemira!!!(2)

In ultima vreme nu prea am mai avut timp sa postez in cadrul acestei rubrici,dar ma bucur ca a venit vacanta si ca pot reveni la ce imi place cel mai mult:sa scriu pe blog.Am navigat ieri pe siteul editurii Nemira si am fost surprins sa vad ca deja volumul 5 din seria Cantec de gheata si foc:Dansul Dragonilor este trecut acolo.

Cartea este disponibila la precomanda la pretul special de 101.52 lei cu reducere de 20%cu un simplu click pe coperta!!!
Descrierea carti:
PREMIUL LOCUS

"Urzeala tronurilor: romanul care marcheaza fara doar si poate inceputul detronarii lui Tolkien."
Newsweek

"In mod categoric, Cantec de gheata si foc va ajunge cea mai buna saga fantasy scrisa vreodata. Subiectul nu e dificil, dar incercarea de a-l rezuma ar fi realmente nebuneasca: o complexa intriga politica si dinastii rivale, iubiri, tradari, sfetnici rauvoitori, regi incapabili, cavaleri, castele, codri de nepatruns, un gigantic zid de aparare impotriva unor forte nestiute, bastarzi si dragoni de mult disparuti."
New York Times Book Review

"George R.R. Martin triumfa pe scena literara, spulberandu-i pe Terry Brooks, Robert Jordan si Terry Goodking cu siguranta degajata a profesionistului. Urzeala tronurilor are o grandioasa forta emotionala si un ritm alert, care au lipsit din genul fantasy, sufocat de pretiozitati literare, umor recursiv si clisee perimate."
New York Daily News

"Martin atinge un varf absolut din punctul de vedere al tehnicii narative si al scenelor de actiune. Scriitura, imaginatia, impactul emotional si extraordinara constructie a universului sau presupun o noua definire a genului fantasy."
Booklist

Reacții:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)