8 dec. 2011

Serii noi la Leda anul viitor(postare telegrafica)

Editura Leda tocmai a anuntat cateva dintre seriile noi pe care le va publica anul viitor.Sunt serii superbe(ca toate cele de la Leda).Vroiam de asa mult timp sa le citesc si ma bucur ca Leda a obtinut drepturile de publicare.O sa observati ca am mai adaugat eu cate ceva la postarea de pe blogul Leda,pentru a o face mai atractiva si pentru a va fi mai usor sa va faceti o idee despre cartile respective.

O PREZENTARE TELEGRAFICĂ A SERIILOR NOI PE CARE S-AR PUTEA SĂ LE CITIŢI ÎN 2012 DE LA EDITURA LEDA
Dragii mei, am devansat termenul pentru surprizele pe care ar fi trebuit să vi le dezvălui în ziua de miercuri ce va să vină. Moş Nicolae e de vină, că nu-l puteam lăsa să treacă fără să vă aducă nimic de la noi.
Aşa că, extrem de concis, vă prezint noi serii pe care sperăm să le publicăm în următorul an. Şi cu ce să încep? Păi cred că aproape toţi veţi fi mulţumiţi dacă prima e o serie a lui Sherrilyn Kenyon, nu?
1. DARK HUNTER de Sherrilyn Kenyon
Urban fantasy şi romance paranormal la superlativ.
2. EVERNIGHT de Claudia Gray
Thriller gotic şi romance paranormal
Un trailer al cartii:3. DARK ELITE de Chloe Neill
Thriller cu elemente horror, romance şi vrăjitoare
Ati vrea sa cititi cartea?Acest video poate ajuta:4. PERFECT CHEMISTRY de Simone Elkeles
Romance pentru adolescenţi, fără paranormal şi alte alea, dar de o frumuseţe absolut captivantă
Trailerul cartii:


5. PRIVATE de Kate Brian
Ultima, dar nu cea din urmă: thriller, romance, glamour. De asemenea fără paranormal. Fanii Micuţelor mincinoase o vor adora!
Trailerul neoficial al primei cartii:


Deocamdată, atât! Seriile de mai sus, se află deja în portofoliul LEDA. Dacă veţi fi cuminţi, veţi citi şi, mai ales, veţi cumpăra cărţile noastre, atunci veţi avea parte de ele cât de repede va fi posibil. Aşa cum v-am spus în repetate rânduri, posibilitatea de a publica serii noi şi viteza cu care o vom face depind exclusiv de voi, de cum vă arătaţi interesul pentru ele cumpărându-le, convingându-vă prietenii, amicii, colegii să cumpere şi ei.
Fiecăreia dintre aceste serii, când îi va veni sorocul, îi voi face o prezentare mai amănunţită.

Reacții:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)