2 apr. 2012

'Fifty Shades of Grey' filmul+cartea



Vor venii miile de doamne si domnisoare care se indulcesc acum cu aceasta carte la premiera filmului?
 Majoritatea personelor de la Hollywood se indoiesc in acest moment de succesul filmului din cauza povestii erotice ascuse in aceasta carte.
 Momentan,exista doritorii care sustin mai multe campanii pentru a aduce aceasta serie si in Romania la editura Leda.
Voi ati merge?
Probabil ca multi dintre voi nici macar nu stiu despre ce este vorba in aceasta serie asa ca nu se pot afirma.Deci,m-am decis sa v-o prezint...








Fifty Shades of Grey (Fifty Shades, #1) Cand studenta la literatura,Anastasia Steele,este rugata sa-l intervieveze pe celebrul antreprenor Christian Grey pentru revista campusului,ea il gaseste atractiv,enigmatic si intimidant.Convinsa ca intalnirea lor a mers prost,ea incearca sa si-l scoata pe Grey din minte,se intampla sa-l intalneasca in magazinul de hardware unde lucreza cu jumatate de norma.
 Nevinovata si pura Ana,realizeaza ca-si doreste acest barbat si cand el o avertizeaza sa se tina la distanta de el,devine mai disperata sa fie mai aproape de el.Incapabil sa reziste frumusetii,inteligentei si sufletului independent al Anei,Grey recunoase ca o doreste-dar in modul lui.
 Socata de gusturile erotice ale lui Grey,Ana ezita.Pentru tot succesul urias-afacerea sa multinationala,averea lui si dragostea fata de familia adoptiva-Grey este un barbat chinuit de demoni si consumat de dorinta continua de a controla.Cand cuplul se angajeaza intr-o aventura pasionala,fizica si indrazneata,Ana invata mai mult despre propriile sale temeri intunecate,dar il si descopera pe crestinul din interiorul lui Christian.
 Poate relatia lor invinge pasiunea fizica?Va avea Anadorinta de a afla ce se ascunde in sufletul iubitului posesiv?Si daca da,va avea puterea de a iubi ce gaseste?
 Erotica,amuzanta si adanca,The Fifty Shades Trilogy,este o poveste care te va obseda,poseda si va sta cu tine mereu.





Acum ca v-am prezentat cartea.Ce credeteti?Merita sau nu sa fie publicata de editura Leda?Si v-ati duce la un film bazat pe aceasta carte?
Va astept raspunsurile in comentarii!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)