4 apr. 2012

Titlul noii carti de la autoarea J.K.Rowling-adevar sau ...pacaleala?

 

 In urma cu trei zile, J.K.Rowling a facut o marturisire referitoare la noua ei carte,referitoare la titlul acesteia:"Lairs of Lady Po"(Viziunile doamnei Po).De asemenea,ea a aratat presei o imagine referitoare la carte(imaginea alaturata).Pe mine personal ma duce cu gandul ca urmatoarea ei carte va fi un triller.
 Si acum,declaratia celor de la  Little, Brown & Company:"It has become tradition for Ms. Rowling when announcing her projects to always have a bit of mystery at the onset.'Lairs of Lady Po' is no different. We look forward to seeing how her fans react to the image."(A devenit ceva obisnuit ca dupa ce doamna Rowling anunta titlul urmatoarei sale carti sa fie un pic de mister.Suntem inca curiosi sa vedem cum reactioneaza fanii ei cand vor vedea aceasta poza)
 O singura problema,data cand a gost publicat acest anuntat a fost de 1 aprilie,ziua pacalelior si s-ar putea ca totul sa fie doar o gluma.
 Voi ce credeti?

5 comentarii:

Am cautat si eu stirea si se pare ca era pacaleala. Se pare ca mai avem de asteptat pana sa aflam subiectul si tilul cartii. (^_^)

@michikit,ma bucur ca totul a fost doar o pacaleala pentru ca suna cam sec:viziunile doamnei Po.

O ador pe J.K. Rowling si intrasem deja in procesul prin care incercam sa ma conving ca imi place la nebunie. Oricum orice ar fi sunt sigura ca o sa ne pleaca, in special din cauza stilului.

@michikit,ai dreptate!

Au aparut detaliile cartii: http://aminablack.blogspot.com/2012/04/jk-rowling-unveils-her-new-book.html (^_^)
Ma asteptam la ceva mai mult.

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)