15 iul. 2012

Let's talk(1)

Buna seara,dragi cititori ai blogului,ce mai faceti,cum o mai duceti?Ce-ati mai citit?Eu citesc acum o carte oferita de sponsorul blogului AdevarulShop.ro.Pregatiti-va pentru cateva concursuri zdravene pentru ca vara aceasta lucrurile se incing aici,la Heaven4books.V-am pregatit carti in engleza,in romana,ebookuri,accesori interesante,semne de carte,interviuri cu autori din strainatate.Deci,va fi ceva minunat.
S-ar putea chiar sa avem un nou sponsor,dar lucrurile raman inca incerte,deci nu promit nimic.In orice caz,daca as primi raspunsul de "da"
m-as simti extraordinar.
 Revenind in prezent,va voi aminti ca marti se va distribui impreuna cu revista Bravo cartea HOLLYWOODUL E CA UN LICEU DE FIŢE de ZOEY DEAN.Eu sincer de abia astept sa o cumpar pentru ca sunt convins ca si de aceasta data editura Leda ne va oferi o carte extraordinara.Va voi reaminti cum arata coperta si despre ce anume este vorba prin articolul de pe Blogul Editurii Leda.

O poveste amuzantă şi surprinzătoare despre o tânără atrasă irezistibil de mirajul Hollywoodului – va reuşi ea să se impună ca un personaj remarcabil în această lume magică a triumfurilor trecătoare?
Taylor Henning are douăzeci şi patru de ani şi tocmai a primit jobul visurilor sale: asistentă la un important studio cinematografic. Răutăcioşi, colegii ei încep imediat s-o submineze, iar ea înţelege că zicala „Hollywoodul e ca un liceu de fiţe” este cum nu se poate mai adevărată. Însă la şcoală Taylor nu se pricepuse prea bine să-şi facă prieteni. Aşadar, cum ar putea acum să se descurce în lumea intrigilor?
Face cunoştinţă cu dezinvolta Quinn – o adolescentă de şaisprezece ani, fiica şefei sale – şi are o revelaţie: poate că această “regină a stupului de albine” o poate învăţa cum să răzbească în industria filmului. Quinn o ia sub aripa ei ocrotitoare şi, curând, Taylor înregistrează primele victorii împotriva principalei sale rivale, Kylie. Însă în momentul în care Quinn o sfătuieşte să-i fure iubitul lui Kylie, se întâmplă un lucru neprevăzut în scenariu: Taylor se îndrăgosteşte de el. Va reuşi ea să se comporte ca o fată rea, ca să obţină ce-şi doreşte?

„Distracţie maximă!” New York Daily News

„Nostimă şi captivantă, o lectură perfectă pentru cei pasionaţi de culisele Hollywoodului.” Booklist

ZOEY DEAN este autoarea unor cărţi de succes, cum ar fi cele din seria The A-List (devenită bestseller New York Times), seria The Talent şi romanul independent Privileged (publicat recent de Editura Leda, sub titlul Privilegiul), care s-a bucurat şi el de o mare popularitate, fiind adaptat într-un serial de televiziune pentru reţeaua CW în anul 2008.
Hollywoodul e ca un liceu de fiţe (în original, Hollywood Is Like High School with Money) se bazează pe experienţa personală a autoarei, care, după liceu, a lucrat ca asistentă la Hollywood.
Zoey a crescut în Beverly Hills şi îşi petrece o parte din an în insulele ei preferate din Caraibe, unde lucrează la următoarele cărţi din seriile The Talent şi The A-List: Hollywood Royalty

Reacții:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)