20 iul. 2012

POTTERTHON: 15 ani de legenda,15 ani plini de magie(3)


Ei bine,sper ca ati deslusit ghicitoarea din postarea trecuta.Daca nu,asta e!Lupta impotriva lui Voldemort nu e deloc usoara!Mai vor fi cateva postari pana la finaul zilei,inclusiv un concurs fulger cu doi castigatori.Premiul consta in toate cartile din seria Harry Potter in format ebook+o carte foarte interesanta legata de acelasi subiect,care va va placea cu siguranta.Nu ma voi mai lungi atat de mult.

 Partea mea favorita din acest tur:intrebarile.va voi da un citat,din ultima carte a seriei in care un singur cuvant este subliniat si voi trebuie sa explicati ca intr-un dictionar.Simplu,nu?Poate asa credeti pentru ca sunt sigur ca va fi un concurs de gandire rapida si abilitate.Sa vedem cine reuseste!
Citatul este:"-Am furat adevaraul Horcrux si intentionez sa-l disturg cat mai curand,citi Harry cu voce tare."
Regulile raman acelesai:10 puncte-primul raspuns;5 puncte al doilea raspuns;2 puncte al treilea raspuns si restul raspunsurilor cate 1 punct.
Atentie!!!Reveniti pe acest blog pentru "ceaiul de la ora cinci"cu siguranta va va placea.Promit!!!

6 comentarii:

Acest comentariu a fost eliminat de autor.

Horocrux-obiect sau persoana(in rare cazuri) care a fost utilizata ca depozit pentru o bucata din sufletul cuiva.Modalitatea de formare a unui Horocrux este foarte complexa dar in principal se stie ca pentru a-ti transfera o bucata de suflet in obiect(persoana) este nevoie ca mai intai sa ucizi pe cineva.Deobicei cei care-si transfera o bucata a sufletului cauta nemurirea dar de la aceasta vraja pot aparea efecte secundare precum:dezumanizarea,pierderea corpului si rautatea exesiva:))

Un Horcrux este un obiect puternic in care un vrajitor care detine magie neagra sau o vrajitoare, ascunde un fragment din sufletul sau cu scopul de a atinge imortalitatea.

Horcrux : un horcrux este un obiect legat de lumea vrăjitorilor, foarte puternic, în care se ascund fragmente din sufletul unui vrăjitor;

Horocrux-obiect sau persoana(in rare cazuri) care a fost utilizata ca depozit pentru o bucata din sufletul cuiva

Un horcrux este un obiect (sau o persoana,cum a fost Harry) care poate depozita o bucata din sufletul unui vrajitor indeajuns de puternic incat sa isi fragmenteze sufletul.Pentru a reusi acest lucru,un vrajitor trebuie sa ucida pe cineva inainte. :)

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)