27 iul. 2012

The Casual Vacancy de J.K.Rowling va fi publicata in Romania de catre editura Trei



Editura Trei este incantata sa va anunte ca va publica primul roman pentru adulti al scriitoarei J.K. Rowling – The Casual Vacancy. Cartea va aparea in limba romana dupa publicarea editiei in limba engleza pe 27 septembrie 2012.

Despre ce este vorba în The Casual Vacancy:
Barry Fairbrother moare neasteptat, cand abia trecuse de 40 de ani, iar micul oras Pagford este socat.
Idilicul orasel englezesc, cu o piata centrala de moda veche si o catedrala ancestrala, ascunde de fapt un razboi mocnit intre mai multe tabere: bogatii contra saracilor, adolescentii contra parintilor, nevestele contra sotilor, profesorii contra elevilor… Pagford nu este de fapt ceea ce pare la prima vedere.
Cel mai mare conflict il starneste insa locul lasat liber de Barry in consiliul parohial. Cine va triumfa intr-o lupta electorala plina de pasiune, duplicitate si revelatii neasteptate?



O comedie neagra, provocatoare si surprinzatoare, The Casual Vacancy este prima carte pentru adulti scrisa de celebra autoare a seriei de aventuri Harry Potter, alcatuita din sapte carti publicate intre anii 1997 si 2007, care s-au vandut in peste 450 de milioane de exemplare in intreaga lume.
The Casual Vacancy va aparea in colectia Fiction Connection a Editurii Trei, in format paperback.
“Desi mi-a facut o deosebita placere sa scriu cartile Harry Potter, urmatorul meu roman va fi foarte diferit de seria publicata de editorul meu roman – Egmont. Sunt incantata sa incredintez Editurii Trei publicarea in limba romana a noului meu roman The Casual Vacancy.” – J.K. Rowling

2 comentarii:

abia astept..stii cum spera toti fanii hp.ca in secret e vorba despre personajele hp mari dar..:))

ar fi interesant!!!:)

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)