10 sept. 2012

Descoperiţi versiunea de mobil a site-ului Nemira


Descoperiţi versiunea de mobil a site-ului Nemira
Veşti bune pentru cititorii Nemira: de astăzi, librăria virtuală Nemira.ro este disponibilă şi în versiunea pentru terminale mobile. Versiunea de mobil a site-ului Nemira.ro face posibilăvizualizarea acestuia în formatul perfect adaptat dimensiunilor ecranului telefonului mobil.
Vizitatorii mobi-site-ului Nemira.ro pot face comenzi direct de pe telefon sau pot răsfoi cărţile preferate, cu ajutorul funcţiei de geolocaţie, în cea mai apropiată librărie Nemira.
Am venit în întâmpinarea cititorilor activi, care vor sa vadă “din mers” noutăţile noastre.
Începând de acum, puteţi accesa cele mai bune oferte Nemira, oriunde v-aţi afla.
Nemira - plăcerea lecturii
Editura Nemira este una dintre primele edituri particulare din Romania, înfiinţată în 1991. Şi-a păstrat celebritatea în industria cărţii prin rafinament, prin valoarea autorilor publicaţi şi, nu în ultimul rând, prin curajul de a experimenta permanent noi tehnici literare şi noi medii de comunicare.
Iniţial, Nemira a fost identificată cu literatura science-fiction, după ce a lansat o marcă derivată – colecţia Nautilus, foarte bine primită de către cititori. Ulterior, şi-a sporit semnificaţia impunându-se cu noi produse editoriale. Autori celebri au fost publicaţi pentru prima dată la Nemira: Stephen King, Frank Herbert, Isaac Asimov, dar şi Roger Caillois, René Girard şi mulţi alţii. Printr-un program amplu materializat în sute de titluri de o valoare incontestabilă, Nemira a îmbogăţit patrimoniul cultural şi spiritual al României.
Librarie Virtuală Nemira ( www.nemira.ro ), mai multe librarii Nemira deschise în ţară, librării pe timpul verii la mare şi reţea de distribuţie în întreaga ţară, newsletter săptămânal către zeci de mii de abonaţi, primele cărţi în format electronic de pe piaţa românească, toate acestea completeazăimaginea modernă a editurii.
Vă mulţumim!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)