15 sept. 2012

Editura Trei are in portofoliu o noua carte de mare succes:"Beautiful Disaster" de Jamie McGuire

 Dupa ce a achizitionat drepturile de publicare ale seriei "Fifty Shades of Grey"(nu mai e trilogie atata timp cat autoarea lucreaza la volumul patru al seriei)si ale cartii stand-alone"The Casual Vacancy" de J.K.Rowling,editura Trei a pus mana pe o noua serie la fel de interesanta:"Beautiful Disaster" de Jamie McGuire.Sunt atat de fericit ca va aparea pentru ca daca va mai aduceti aminte,eu am fost unul dintre cei care au propus-o pentru campania Foreign Books Challange.Ma bucur ca editura Trei a tinut cont de dorintele noastre!!!

Beautiful Disaster (Beautiful, #1)
 
O prezentare a cartii(facuta de mine):
 
Noua Abby Abernathy este o fata buna.Ea nu bea sau jura si are majoritatea hainelor din garderoba decente.Abby considera ca a pus deocamdata destula distanta intre ea si trecutul ei intunecat,dar cand merge la colegiu cu prietena ei cea mai buna,dorinta pentru un nou inceput este schimbata de Eastern University's Walking One-Night Stand.
Travis Maddox,slab,acoperit cu tatuaje,este exact ceea ce Abby are nevoie-si vrea-sa evite.El isi petrece noptile castigand bani intr-un cerc de lupta,iar zilele ca un student sarmant.Intrigat de rezistenta lui Abby la farmecele lui,Travis o atrage in viata lui printr-un simplu pariu.Daca el pierde,va ramane absinent pentru o luna.Daca ea pierde,trebuie sa stea in apartamentul lui Travis pentru aceeasi perioada de timp.In orice caz,Travis nu banuieste ca si-a gasit nasul.
 
Nu-i asa ca pare interesanta?
=)

Reacții:

2 comentarii:

Acest comentariu a fost eliminat de autor.

Beautiful Disaster are aceea nota captivanta care te ¨obliga¨ sa ramai lipit cu ochii de ea pana la ultima fraza. Plus amuzamentul creeat de catre personajele aflate mereu in miscare. N-ai cum sa te plictisesti cu o asemenea carrte! :)

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)