15 sept. 2012

Precomanda de la editura Litera

CLICK PE COPERTA PENTRU A COMANDA!!!=)

"Aici ne despartim" este un roman emoționant și angajant, care examinează cu umor motivele din spatele acțiunilor noastre cele mai afectuoase, dar și a celor mai răutăcioase și care explorează relațiile noastre, complicate și contradictorii, cu aceia pe care îi numim familia noastră.

 M-am mai interesat putin despre aceasta carte pe Goodreads si am vazut ca e destul de interesanta.Suficient de interesanta incat sa merite sa o precomandati...

Synopsisul cartii(tradus din engleza de mine):

 Moartea tatalui lui Judd Foxman reprezinta primul moment de pana acum cand familia Foxman-asta incluzandu-i pe mama,fratele si sora lui Judd-s-a reunit in ultimii ani.Singurii absenti:sotia lui Judd,Jen,a carei aventura de paisprezece luni cu radio-shock-jock seful lui Judd,a devenit extrem de publica.
  Concomitent cu moartea tatalui sau se duce si casatoria lui Judd.El se alatura restului familiei Foxman,care trebuie sa respecte dorinta patriarhului lor,acum si el pe patul de moarte:sa petreaca impreuna(toti membrii)sapte zile dupa inmormantare.In aceeasi casa.Ca o familie.
 Cum evenimentele din decursul saptamanii iau o intorsatura urata,secretele sunt dezvaluite,iar pasiunile vechi trezite.Pentru Judd,aceasta saptamana inseamna mult mai mult.Il ajuta sa faca curatenie in mizeria din viata lui.Si daca nu mai pui la socoteala ca Jen a dat o veste teribila la inmormantare tatalui sau:e gravida.

Deci,ce credeti?









                                                                                       Coperta originala:

This Is Where I Leave You

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)