7 sept. 2012

Editura Rao ne pregateste o multime de surprize in aceasta toamna...in curand volumele 2 si 3 din seria Disparuti de Michael Grant :)

 Deja am doua carti pe care trebuie neaparat sa le cumpar la toamna(volumele 3 si 4 din seria Nemuritorii de Alyson Noel),iar acum editura Rao anunta ca va publica si volumele 2 si 3 din seria Disparuti.Nu-i asa ca nici nu se poate mai bine?


Volumul 2 din Disparuti-Foamea in curand la editura Rao!!!
 
Au trecut trei luni de când toți cei sub 15 ani au rămas captivi sub capota cunoscută FAYZ. Trei luni de când toți adulții au dispărut. Dispăruți.
Mâncarea s-a terminat de mai multe săptămâni. Toată lumea e înfometată, dar nimeni nu vrea să se gândească la o soluție. Și în fiecare zi tot mai mulți copii evoluează, dezvoltă talente supranaturale care îi separă de copiii fără puteri. Tensiunea crește și haosul coboară asupra orașului. Fiecare copil trebuie să-și poarte singur de grijă și toți cei buni devin răi. Dar peste toate astea amenință o problemă mult mai mare. Întunericul, o creatură sinistră care a trăit îngropată adânc în pământ, începe să-i cheme pe unii adolescenți din FAYZ. Să-i cheme, să-i îndrume, să-i manipule. Întunericul s-a trezit. Și îi este foame.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Volumul 3 din seria Disparuti-Minciunile-in curand la editura Rao!!!
 
Au trecut șapte luni de când toți adulții au dispărut. Dispăruți.
S-a întâmplat într-o noapte. O fatã care murise acum pãșește din nou printre cei vii; Zil și echipa sa dau foc la Perdido Beach; iar printre flãcãri și fum, Sam vede figura bãiatului de care se teme cel mai mult: Drake. Dar Drake a murit. Sam și Caine l-au înfrânt ca și pe Întuneric sau cel puți așa au crezut. În vreme ce Perdido Beach arde, bãtãlia e în toi: Astrid împotriva Consiliului; Echipa Umanã împotriva mutanților și Sam împotriva lui Drake care s-a întors din morți și este gata sã termine ce au început Sam și cu el. Condțiile de aici sunt mai proaste ca oricând, iar copiii sunt disperați sã scape. Dar sunt oare suficient de disperați încât sã creadã cã moartea îi va elibera?

4 comentarii:

Trebuie sa cumpar atunci volumul 1, seria Nemuritorii nu ma atrage, dar asta da, abia astept sa o citesc.

Tocmai am terminat volumul 1 din seria asta. Stii vreo data aproximativa cand ar trebui sa apara?

@Shadowbooks,nici eu nu am citit inca volumul 1 al acestei serii,dar ca si tine abia astept sa le citesc.

@Andreea,nu stiu inca o data aproximativa.Cand voi afla,fii sigura ca voi scrie pe blog.:)

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)