13 sept. 2012

E-BOOK Nemira pentru download-uri nelimitate în mijloacele de transport în comun

 
E-book Nemira la Metrou
Începând de săptămâna aceasta, au apărut la metrou primele stickere Nemira cu cod QR. Prin scanarea codului QR cu ajutorul camerei foto a smartphone-ul, călătorii pot accesa integral o carte electronică din protofoliul Nemira.
Eu sunt numarul patru_NemiraEu sunt numărul patru, de Pittacus Lore, este e-book-ul pentru care Editura Nemira oferă acces gratuit la metrou, pentru toţi cei care vor să experimenteze lectura în format electronic, transformându-şi astfel drumul într-un timp câştigat. În curând, stickerele de acces la cartea electronică Nemira se vor găsi şi în mijloacele de transport ale RATB.
Eu sunt numărul patru, de Pittacus Lore, este o carte deja clasată în topul celor mai solicitate cărţi electronice de pe site-ul editurii http://www.nemira.ro/ebooks şi poate deschide apetitul pentru un alt fel de a citi.
Caravana Bookland este cea care a lansat această campanie de promovare a cărţii electronice în spaţiul public, iar Editura Nemira este încântată săpoată participa la promovarea unui produs pe care l-a adus prima pe piaţa românească.
Nemira, plăcerea lecturii

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)