4 sept. 2012

Motive in plus ca sa citim mai mult: a venit toamna si cad preturile!

Motive ca să citim mai mult: a venit toamna şi cad preţurile!
Nautilus, celebrul brand SF, aproape la jumătate de preţ!
rsz_nautilus
De douăzeci de ani, colecţia Nautilusde la Editura Nemira propune cititorilor săi toate numele mari ale literaturii Science-Fiction & Fantasy, răsplătite cu cele mai reputate premii literare ale genului.
Săptămâna aceasta, Editura Nemira îi răsplăteşte pe cititorii de SF & Fantasy cu o reducere de 40% pentru toate titlurile din colecţia Nautilus, disponibile pe www.nemira.ro !
Promoția se desfăsoară în perioada 3 - 10 septembrie. Reducerile nu se cumulează cu alte promoții sau gratuități.
Colecţia Nautilus este cel mai celebru brand din science-fictionul românesc.
Dacă n-aţi auzit de Nemira -Nautilus, înseamnă că n-aţi auzit de cele mai mari nume ale SF-ului mondial, ca Isaac Asimov sau Frank Herbert. Sau de George R.R. Martin, de Philip K. Dick sau de Orson Scott Card, de antologiile Gardner Dozois şi de mulţi alţi autori publicaţi în cele peste 350 de titluri ale colecţiei, care împreună constituie esenţa SF-ului mondial.
Nautilus va împlini anul acesta douăzeci de ani de când aduce publicului român cele mai importante opere SF, arătând cu fiecare volum publicat cum pot fi împinse mai departe limitele imaginaţiei şi cum realitatea viitoare poate fi anticipată.
Dintre noutăţile colecţiei Nautilus de anul acesta trecem în revisă doar câteva dintre seriile de autor care oferă prestigul acestei colecţii, oferind totodată garanţia literaturii de cea mai bună calitate.
dune A4Dune, de Frank Herbert, cea mai cunoscută serie SF-ului din lume, a revenit anul acesta la Nemira într-o ediţie de excepţie. Editura Nemira a publicat până în acest moment primele trei volume din Saga lui Frank Herbert, Dune, Copiii Dunei şi Mântuitorul Dunei, urmând ca până la sfârşitul anului să le publice şi pe celelalte trei, Împăratul-zeu al Dunei, Ereticii Dunei şi Canonicatul Dunei, toate în ediţie copertată şi într-o prezentare cu totul specială.
Aşadar, iubitorii seriei Dune de Frank Herbert îşi vor putea îmbogăţi anul acesta biblioteca personală cu ediţia copertată a binecunoscutelor cărţi SF. Seria Dune face posibilă cea mai puternică experienţă pentru orice cititor adevărat de SF, astfel că Nemira reediteaza Dune atât pentru cei care vor să-şi întregească colecţiile, cât şi pentru cei care vor să descopere acum ce înseamnă o poveste SF de excepţie.
rsz_afis_clarke_50x70
Sir Arthur C. Clarke, maestrul prin excelenţă al SF-ului, inventator şi vizionar britanic, binecunoscut pentru seria de romane SF Odiseea spaţială, este nelipsit de portofoliul editurii Nemira din acest an. Pe lângă seria Odiseea spaţialăşi Ultima teoremă, anul acesta se adaugă la seria de autor o carte mult aşteptată, Sfârşitul copilăriei, iar în curând, Rendez-vous cu Rama, o culme a SF-ului în cea mai pură formă. Scriere fundamentală în istoria literaturii SF, romanul Rendez-vous cu Rama a primit premiile Hugo, Nebula, precum și alte distincţii importante. Premii şi distinctii SF pentru opera lui Sir Arthur C. Clarke: SFWA Grand Master, trei premii Hugo si Nebula, câte un premiu Campbell Memorial, Locus, British SF, International Fantasy, Jupiter, Geffen, precum şi două premii Seiun.
rsz_philip_k_dickPhilip K. Dick, unul dintre cei mai importanţi scriitori SF din toate timpurile, este un vizionar cu o forţă inegalabilă de stăpânire a cuvintelor şi de redescoperire a realităţii. Philip K. Dick călăuzeşte mintea cititorilor săi către alte dimensiuni ale realităţii, către societăţi ale viitorului, către previziuni şi realităţi alternative, totul cu o forţă şi un control ieşite din comun. Nu întâmpător, Philip K. Dick a fost numit „geniul blestemat al Americii”, ale cărui scrieri provoacă fiori de groază, o frică paranoică, sentimentul că realitatea şi-a ieşit din matcă. Jucătorii de pe Titan, Timpul dezarticulat, Ubikşi Furnica electrică au apărut deja în seria de autor Philip K. Dick de la Nemira, iar în curând, de acelaşi autor, vor apărea: Sunstanţa M, Omul din castelul înalt, Cele trei stigmate ale lui Palmer, Eldritchşi Visează androizii oi electrice?
rsz_50x70gheatafocGeorge R.R. Martineste autorul celebrei serii fantasy Cântec de gheaţă şi foc, considerată o capodoperă a genului, o carte-fenomen, după trilogia Stăpânul inelelor de J.R.R. Tolkien. Nemira a publicat toate cele cinci volumele seriei Cântec de gheaţă şi foc: Festinul Ciorilor,Iureşul săbiilor, Încleştarea regilor, Urzeala tronurilorşi Dansul dragonilor. Pentru Danul dragonilor , cartea deţinătoare a premiului Locus, este în pregătire la Nemira ediţia paperback.
„Dansul dragonilor este o lectură captivantă, uneori frustrantă, dar cel mai adesea încântatoare, aşa cum e literatura fantasy de cea mai bună calitate. După ce ai devorat romanul, te întrebi din nou: Pe când următorul volum?“ Barnes and Noble
Văinvităm să descoperiţi singuri şi restul celor peste 350 de titluri ale colecţiei!
Nemira, plăcerea lecturii


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)