7 sept. 2012

Editura Rao continua seria Nemuritorii de Alyson Noel cu volumele 3 si 4 ale seriei :)

 Nu-mi vine sa cred asa ceva.Mi-am pierdut la un moment dat speranta ca aceste volume vor aparea,dar cand am aflat,pur si simplu am tipat de bucurie.Mi-a placut foarte mult aceasta serie(chiar daca au aparut doar primele doua volume) si de abia am asteptat continuarea.Chiar nu m-am asteptat sa lanseze aceste urmatoare doua volume impreuna.Sunt atat de fericit!Eu sigur le voi cumpara...
 

Volumul 3-Taramul Umbrelor de Alyson Noel-in curand la editura Rao!!!


Ever și Damen au cãlãtorit prin nenumãrate vieți trecute și s-au luptat cu cei mai mari dușmani ai lumii pentru a putea rãmâne împreunã. Dar tocmai când destinul lor este pe cale sã se împlineascã, asupra lui Damen este aruncat un puternic blestem. Asta înseamnã cã o simplã atingere de mâini sau buze i-ar putea aduce moartea, aruncându-l pe Damen în întunecata lume a umbrelor, un abis etern pentru sufletele pierdute. În încercarea disperatã de a desface blestemul și a-l salva pe Damen, Ever se cufundã în magie și este ajutatã, spre surprinderea ei, de Jude Knight. Deși abia s-au cunoscut, Jude i se pare foarte familiar. În ciuda iubirii ei pentru Damen, Ever este atrasã de Jude, un bãiat frumos cu ochii verzi, talente magice și un trecut misterios. Pe mãsurã ce Damen se retrage pentru a o proteja de întunericul care i s-a așternut peste suflet, legãtura lui Ever cu Jude devine mai puternicã, punând la încercare iubirea ei pentru Damen.
 
 
 
 
 
 
 
  


 


Volumul 4-Flacara Intunecata de Alyson Noel -in curand la editura Rao!!!
 
Ever se strãduiește sã-și ajute cea mai bunã prietenã – pe Haven –, sã se acomodeze cu viața de Nemuritoare, încercând sã o convingã sã nu facã nimic riscant și sã-și învingã aprigul dușman, pe Roman, pentru a obține în sfârșit puternicul antidot care îi va ajuta pe ea și pe Damen sã fie iar împreunã. Dar când vraja pe care o face are drept rezultat legarea lui Roman de ea, Ever va apela la Jude și la magia neagrã, în încercarea disperatã de a rupe blestemul, riscând sã piardã tot, chiar și pe iubitul ei Damen.

 
 


Reacții:

1 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)