11 iul. 2011

Concurs Libris(2)

Azi dau startul unui nou concurs sponsorizat de librăria online Libris.Premiul concursului va consta în primele două cărți din Casa Nopții.Bineînțeles că nu vă pot da două cărți cu un singur comentariu,așa că dacă vreți să caștigați ambele cărți,trebuie să scrieți două comentarii.Pentru a câștiga cărțile,trebuie să răspundeți la două întrebări cât se poate de simple.
1*Semnul,Casa Nopții 1-întrebare:Care este numele personajelor care sunt prietene cu Zoey?
1*Trădarea,Casa Nopții2-întrebare:Ce actriță considerați că merită să joace rolul lui Zoey?
Câștigătorul va fi ales cu ajutorul siteului Random.org și anunțat în data de 15 iulie(mai spre seară).Cei care vor să intre de două ori în tragerea la sorți trebuie să scrie pe blogul lor despre acest concurs(cu un link bineînțeles).În comentariu trebuie să includeți și linkul către postarea despre concurs.
Vă urez mult succes!

Reacții:

1 comentarii:

Eu consider ca actrita Kierstin Koppel ar fi perfecta pentru rolul lui Zoey. Kierstin a jucat in filmul Bring It On: In It to Win It alaturi de Ashley Benson (Hanna din Pretty Little Liars). Ea interpreta o fata putin gothica, care purta uneori colti falsi de vampir si haine negre. Cand o vezi prima data pe Kierstin ti se pare o fata inocenta asemenea lui Zoey, dar in spatele acelui zambet inocent se afla o fata indrazneata si puternica. De asemenea infatisarea lui Kierstin se potriveste cu cea a lui Zoey, descrisa in carti. Asadar, Kierstin Koppel ar fi actrita, care as vrea sa o interpreteze pe Zoey.

Uite o imagine cu Kierstin:
http://www.teenidols4you.com/blink/Actors/kierstinkoppel/kierstinkoppel_1306257911.jpg

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)