9 iul. 2011

În curând la Leda-partea 1

Am vrut să mai vorbesc despre viitoarele serii sau continuări de serii ale editurii Leda.Să vedem ce ne pregătește editura Leda pentru următoarea jumătate de an.
1.The 9 lives of Chloe King-Cele 9 vieți ale lui Chloe King de Celia Thomson

Sinopsis:(tradus de mine)
Chloe King era o fată normală de șaisprezece ani.
Și-a făcut temele și a luat note mari,dar nu-i era frică să chiulească de la ore ca să poată petrece ceva timp cu prietenii ei.Ea dormea acasă,dar încerca să se țină la distanță de mama ei.Chestii obișnuite.
Apoi a căzut din cel mai înalt turn din San Francisco și viața ei s-a schimbat.Pentru cei care nu au înțeles,a murit.Și apoi s-a trezit.
Acum viața șui Chloe e departe de a fi normală:băieții din liceu se învârt în jurul ei,îi cresc gheare și cineva tot încearcă s-o ucidă.
Norocul ei că mai are încă opt vieți de trăit.
V-am mai vorbit despre această serie și la categoria O privire peste cărțile din lume.Mă bucur că Leda a achiziționat o nouă serie fantasy.

2.The Eve Trilogy de Anna Carey-Trilogia lui Eve
Volumul 1-Eve

Sinopsis(tradus de mine)
Suntem în anul 2032,au trecut șaisprezece ani de când un virus mortal-și vaccinul care ar fi trebuit să trateze virusul-au șters majoritate din populația de pe glob.În noaptea înainte de abslovirea liceului de fete de către Eve,fata de optsprezece ani,ea descoperă ce se petrece cu noii absolvenți și soarta oribilă ce o așteaptă.
Plecând din singura casă pe care a avut-o,Eve pornește pe un drum lung,înșelător,în căutarea unui loc în care ea poate supraviețui.Pe drum,ea îl întâlnește pe Caleb,un băiat rebel în sălbăticie, care a dus o viață grea.Separată de băbați pentru toată viața ei,Eve a fost învățată să-i fie teamă,dar Caleb câștigă încet încrederea ei și inima ei.El promite să o protezeje,dar atunci când soldații încep să-i vâneze,Eve trebuie să aleagă între dragostea ei adevărată și viața ei.Oare ce va alege?

3.Meredith Gentry de Lauren K. Hamilton
Volumul 1-A kiss of shadow

Sinopsis(tradus de mine)
Numele meu este Meredith Gentry,dar bineînțeles că nu este numele meu real.Eu nu îndrăznesc să șoptesc numele meu după lăsarea întunericului,de teamă că un singur cuvânt ar putea să fie putat de vânturile nopții până la urechea fină a mătușii mele,Regina aerului și a întunericului.Ea mă vrea moartă,iar ironia este că nici măcar nu știu de ce.
Meredith Gentry,Prințesa Înaltei Curți de Zâne,se dă drept un om în Los Angeles și trăiește ca o P.I,specializându-se în crimele supranaturale.Dar acum asasinii Reginei sunt trimiși să o aducă înapoi ,fie că-i place,fie că nu.Dintr-o dată,Meredith se trezește că este un pion în planul mătușii sale.Munca care o așteaptă este să se bucure de prezența celor mai frumoși bărbați nemuritori din lume.Recompensa-coroana și dreptul de a trăi.Pedeapsa pentru eșec,este evident,moartea.
Această serie are 8 volume

  1. 1.A Kiss of Shadows
  2. 2.A Caress of Twilight
  3. 3.Seduced by Moonlight
  4. 4.A Stroke of Midnight
  5. 5.Mistral’s Kiss
  6. 6.A Lick of Frost
  7. 7.Swallowing Darkness
  8. 8.Divine Misdemeanors

4.Carpe Corpus de Rachel Caine(din august la Leda)

Sinopsis(tradus de mine)
În micul orășel universitar,Morganville,oamenii și vampirii au trăit într-o pace relativă până când maleficul vampir Bishop s-a întors în căutarea cărții pierdute a secretelor vampirilor.De atunci orșul este într- continuă tensiune.Acum,o nouă rezitență subterană iese la iveală.Bishop are nevoie de foarte multă putere pentru a ține aceea rezistență departe de el.El promite să distrugă orașul și pe toți locuitorii lui-vampiri și oameni,dar există un obstacol în calea lui,Claire Danvers și prietenii ei.Dar și dacă ei vor reuși să îl învingă,vampirii vor vrea să se întoarcă la vechile reguli când au atâta putere.

5.Volumul 3 din Sânge Albastru

Sinopsis(tradus de mine)
Pe jumătate vampir,Schuyler află mai multe despre descendeța ei și are o aventură cu geamănul Nemesisului ei și războiul dintre vampirii cu sânge albastru și armata lui Lucifer de sange argintii începe.

Acestea sunt doar câtve dintre cărțile minunate care vor apărea în acest an la editura Leda!

1 comentarii:

Acest comentariu a fost eliminat de autor.

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)