29 iul. 2011

Invocarea din 2 august cu revista Bravo!!!


Click pe coperta pentru mai multe detalii!
Mai jos aveti descrierea cartii:
Chloe Saunders avea o viata relativ normala.

Dar acum se pomeneste intr-o situatie cu totul ciudata pentru ca: Brusc, incepe sa vada oameni morti. Este inchisa intr-un sanatoriu pentru adolescenti cu tulburari mintale. Sanatoriul nu este ceea ce pare…

  Numele meu este Chloe Saunders si viata mea nu va mai fi niciodata la fel ca pana acum. Tot ce voiam era sa imi fac prieteni, sa cunosc baieti si sa continui sa fiu o adolescenta obisnuita. Dar nici macar nu mai stiu ce inseamna asta. Totul a inceput in ziua in care am vazut prima mea stafie - si stafia m-a vazut pe mine… Acum, stafiile sunt pretutindeni si nu vor sa ma lase in pace. Si, ca si cum asta n-ar fi fost de-ajuns, m-am trezit inchisa in Sanatoriul Lyle, ,,un loc special” pentru adolescentii cu probleme psihice. Si totusi, sanatoriul nu este ceea ce pare. Sa nu mai spuneti nimanui, dar eu cred ca si cei inchisi aici cu mine sunt mai mult decat se arata la prima vedere. Problema e de partea cui sunt ei?

Iar cea care trebuie sa descopere ce secrete periculoase ascunde Sanatoriul Lyle sunt eu… inainte ca tainele - si scheletele - sale sa revina ca sa ma bantuie.

Pareri despre carte:
"Veti astepta cu disperare urmarea." Melissa Marr , autoarea bestsellerului New York Times WICKED LOVELY

Despre autoare:

KELLEY ARMSTRONG este autoarea seriei de succes Women of the Otherworld , devenit bestseller New York Times . Kelley istoriseste povesti inca dinainte de a invata sa scrie. Primele ei incercari asternute pe hartie s-au dovedit insa dezastruoase. Daca i se cerea sa scrie o poveste despre fetite si papusi, in istorisirea ei apareau in mod invariabil fete transformate in stafii si papusi malefice, spre groaza si disperarea profesorilor ei. Dar toate eforturile de a o convinge sa creeze povesti ,,normale” au esuat. Astazi, ea continua sa urzeasca povesti cu stafii si demoni si varcolaci, din locul special in care scrie, aflat in pivnita casei.

Putin despre carte:
INVOCAREA este primul roman pentru adolescenti scris de Kelley si totodata primul volum din seria Fortele Raului Absolut . Daca vreti sa aflati mai multe despre aceasta serie, vizitati site-ul http://www.chloesaunders.com/.

Detalii tehnice:
Traducere din limba engleza de Cristina Jinga
Format-10,35*17,5 cm
Coperta brosata
Se comercializeaza NUMAI cu revista Bravo!!!
Pret redus-10,99 lei

Reacții:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)