11 iul. 2011

În curând la Leda-partea 2 Micuțele Mincinoase volumul 3 Perfect în editare la Leda

Am promis că o să revin cu o parte a doua,în care sper eu că voi putea să includ și alte cărți fabuloase care vor apărea la editura Leda
1.Micuțele Mincinoase volumul 3-Perfect

Sinopsis(tradus de mine)
Într-un oraș în care bârfele circulă la fel de repede  pe cât crește iedera pe conacele noastre,unde misterele stau în spatele gardurilor vii și unde poți găsi un schelet în dulap,patru fete care arată perfect sunt departe de a fi pe cât de perfecte par.
Cu trei ani în urmă,Spencer, Aria, Emily, Hanna,și cea mai bună prietenă a lor,Alison,erau fetele populare de la liceul Rosewood Day School.Ele mergeau pe coridoarele școlii în pantofii lor Miu Miu,purtând bikini Pucci și râdeau în spatele unghilor lor făcute.Ele erau fetele iubite de toți,dar în secret urâte,mai ales Alison.
Așa că în momentul în care Alison dispare misterios într-o noapte,Spencer, Aria, Emily și Hanna au fost îndurerate de o nuanță de relief.Și când cadavrul lui Alison a fost găsit în curtea ei,fetele au fost nevoite să-și aducă aminte despre niște amintiri,despre vechiul lor prieten.Ar putea exista ceva straniu legat de moartea lui Alison?
Acum, cineva pe nume A,cineva care pare sa stie totul,aruncă acuzațiile legate de moartea lui Alison pe una dintre ele.În timp ce secretele lor devin mai întunecate și scandalurile sunt mortale,A este pregătită să le distrugă micile lor vieți perfecte pentru totdeauna.

Am văzut un comentariu pe siteul editurii Leda și am aflat că această carte este în editare.Eu iubesc această serie și o recomand tuturor celor care iubesc poveștile de viață în care intră și seretele.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)