5 iul. 2011

Puterea volumul 3 din Cercul Secret de L.j.Smith


Click pe copertă pentru a precomanda!
Mai jos am postat descrierea cărții:
Cassie isi descopera puterea si trebuie sa-si dovedeasca loialitatea.Dupa intamplarile captivante prin care trece in primele doua carti,Cassie ajunge sa fie membra deplina a celui mai interesant club posibil.Ea intelege ca puterea are un pret si este unul mai mare decat si-ar fi imaginat.Aflata la mijloc,intre dorintele diferite ale celor doua conducatoare ale Cercului Secret,Cassie trebuie sa-si continue lupta.De asemenea,ea are de ales intre a-si folosi puterile supranaturale ca sa le salveze viata celor din jurul ei si a-si concentra energia ca sa-l pastreze pentru ea pe Adam,lucru care ar duce la dezmembrarea Cercului Secret.
Va fi suficient de curajoasa ca sa abata pericolele ce planeaza asupra sabatului?Sau va cadea si ea prada intunericului?

Urmareste ultimele aventuri ale lui Cassie in New Salem si afla deznodamantul intamplarilor palpitante prin care trec membrii Cercului Secret!
Cartea este disponibila cu 25%reducere si pretul redus este de 27,68 lei.Traducerea este facuta de Cristina Botosaru si are 288 de pagini.
Nu ratati volumele anterioare din aceasta serie,click pe coperte pentru a le comanda cu 20%reducere



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)