8 oct. 2011

AVENTURĂ, DESCOPERIRE DE SINE, PRIETENIE ADEVĂRATĂ ŞI ROMANCE

Seria SHADOW FALLS de C.C. Hunter în curând la LEDA
O nouă serie, trilogie de fapt, care vă va fascina şi vă va obseda. Bine aţi venit în tabăra Shadow Falls, adânc ascunsă în inima pădurii din jurul oraşului Fallen!
Denumiri predestinate, mister şi suspans completează cadrul în care se desfăşoară o poveste pe care o citeşti cu sufletul la gură..
Pe mine m-a dus imediat cu gândul la alte două titluri publicate de noi, Nu plânge sub clar de lună de Heather Davis şi Mai las-o moale cu fantomele de Megan Crewe, apoi mi-a adus aminte de Vampirii din Morganville a lui Rachel Caine şi de Forţele răului absolut a lui Kelley Armstrong. Vă spun asta ca să aveţi cumva nişte repere foarte aproximative, dar cunoscute.
O informaţie notabilă: primul volum s-a vândut la debut, evident pe piaţa americană, cu 20% mai mult decât Semnul, primul volum din seria Casa Nopţii de P.C. şi Kristin Cast.
Shadow Falls 1: Born At Midnight
Kylie Galen nu a avut parte de prea multe bucurii la viaţa ei. Părinţii ei divorţează. Prietenul ei s-a despărţit de ea. Bunica ei a murit şi acum cineva o urmăreşte pas cu pas. Din nefericire, ea pare să fie singura persoană capabilă să-l vadă pe urmăritor. Şi tocmai de aceea va ajunge pe canapeaua unui psihiatru. Iar acest medic, mai trăsnit de felul lui, o va trimite pe Kylie în tabăra de la Shadow Falls. Kylie şi părinţii ei cred că este vorba despre o tabără destinată tinerilor cu probleme. Dar se înşală. Shadow Falls este o tabără pentru fiinţe supranaturale: vampiri, vârcolaci, zâne, vrăjitoare şi creaturi care îşi schimbă înfăţişarea. Şi, dacă e să creadă în spusele conducătorului taberei, chiar şi Kylie este în realitate una dintre aceste fiinţe. Dacă e adevărat sau nu, precum şi restul intrigilor şi aventurilor le veţi putea citi în primul trimestru al anului 2012, când preconizăm că vom publica acest volum.
Shadow Falls 2: Awake at Dawn
Odată bine instalată în tabăra de la Shadow Falls, Kylie Galen este decisă să descopere cât de departe poate merge cu puterile ei supranaturale. Dar confruntată cu insistenţele unei fantome care vrea să o prevină de iminenta moarte a unei persoane dragi, cu un vampir ticălos care comite crime după crime şi conştientă de un al şaselea simţ care îi spune că pe urmele ei se află mereu cineva, Kylie realizează că pentru moment trebuie să renunţe la căutarea de răspunsuri.
Şi, ceea ce este şi mai rău, în momentul când este gata să îşi dăruiască inima lui Derek, acesta pare să dea înapoi. Când Lucas, un vârcolac de care pe Kylie o leagă un trecut secret, revine, ea se simte mai tulburată ca niciodată. Weekendul petrecut împreună cu mama ei ar fi trebuit să-i aducă pacea şi liniştea de care Kylie avea nevoie, dar în schimb acesta se dovedeşte a fi chiar un moment decisiv. Cineva din lumea întunecată a supranaturalului are planuri în ceea ce o priveşte pe Kylie – iar aceasta va avea nevoie de toate forţele de care dispune pentru a se întoarce la Shadow Falls în viaţă. Veţi putea citi cum se va descurca pe la începutul celui de-al doilea trimestru al anului viitor, când va apărea ediţia în limba română.
Shadow Falls 3: Taken at Dusk – apariţia ediţiei originale în aprilie 2012.
Ediţia în limba română ne-am dori să o publicăm la târgul Bookfest, în aşa fel încât să vă oferim toată trilogia în primul semestru al anului.
Autoarea, C.C. HUNTER, a crescut în Alabama şi locuieşte în prezent în Texas. Adevăratul ei nume este Christie Craig şi semnează cu el humorous romantic suspense romance novels, pe care poate, poate, cândva, le vom publica şi noi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)