14 oct. 2011

O NOUĂ SERIE URBAN FANTASY/ROMANCE din 2012 la editura LEDA

NIGHT HUNTRESS de Jeaniene Frost
După ce am numărat cu greu opţiunile voastre (din care a trebuit să le exclud pe cele multiple, de genul „Vrem FEVER, FEVER, FEVER!”, sau repetarea aceloraşi titluri în mai multe postări ale aceleiaşi persoane), câştigătoare a ieşit seria anunţată mai sus, despre care o să vă spun câteva cuvinte mai departe.
           
Eroina seriei este Catherine Crawfield, pe scurt Cat, vampir pe jumătate, care vânează morţi vii, în speranţa că unul dintre aceştia este tatăl său – cel care s-a făcut vinovat de distrugerea vieţii mamei ei. În timpul acestui demers vindicativ, este capturată de Bones, un vampir vânător de recompense, şi este silită să încheie un parteneriat cu acesta. Parteneriat în acţiune, dar treptat ajunge să se îndrăgostească de el, au problemele pe care le are orice cuplu şi, în ciuda pasiunii năvalnice din relaţia lor, ajung să se despartă.
Apoi Cat devine Agentul Special Cat Crawfield, şi lucrează pentru guvern, având misiunea, acum oficială, de a scăpa lumea de morţii vii periculoşi. Ea încă mai foloseşte toate tehnicile pe care le-a învăţat de la Bones, fostul ei iubit sexy şi periculos, dar în momentul în care Cat devine ţinta unor tentative de asasinat, singura persoană care poate să o ajute este tot vampirul pe care l-a părăsit.
Ar trebui să urmeze perioada cea mai bună din viaţa lui Cat Crawfield. Cu iubitul ei Bones din nou alături, ea a reuşit să îi protejeze pe muritori de morţii vii periculoşi. Dar chiar dacă Cat s-a deghizat de nenumărate ori ca să îşi protejeze adevărata ei identitate de însetaţii consumatori de sânge, ea este până la urmă deconspirată şi astfel ajunge să se confrunte cu o mare primejdie, de parcă ar fi fost ferită de primejdii până acum!
Ce întorsătură iau lucrurile şi în ce aventuri se aruncă eroina, în ce carusel al pasiunii este prinsă veţi afla citind aceste prime trei cărţi ale seriei, începând cu sfârşitul primului trimestru al anului următor.
Mie îmi plac foarte mult coperţile originale, aşa că voi face demersuri să le obţinem pentru ediţia în limba română.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)