2 oct. 2011

Recenzie Nopti de sucub,volumul 2 din seria Georgina Kincaind de Richelle Mead


In primul rand tin sa multumesc librariei online Libris pentru minunatele carti pe care mi le ofera.
 Cand am inceput sa citesc volumul 1 din seria Georgina Kincaind avusesem niste dubii.Ideea autoarei era destul de ciudata,dar foarte originala.Nu pot spune ca volumul 1 mi s-a parut extraordinar pentru ca daca as face-o,as minti.
 In schimb,volumul 2: "Nopti de sucub"a fost superb.As fi citit-o probabil mai repede daca n-as fi fost atat de ocupat cu testele intiale.Povestea de dragoste pe care reuseste sa o creeze Mead da dependenta.E plina de romantism,actiune,intrigi si creaturi supranaturale.
 Personajul central al romanelor din serie este Georgina Kincaind,un sucub,o creatura care se hraneste cu placerile barbatilor.Lucreaza intr-o librarie si iubeste cartile lui Seth Mortensen,care devin iubitul ei.
 Cea ce a inspirat-o pe Richelle sa scrie aceasta serie a fost o imagine a unui sucub dintr-o carte de mitologie.Cand a citit mai multe despre aceasta creatura s-a gandit ca ar fi destul de interesant sa vada cum ar fi ca un sucub sa se indragosteasca de un muritor.Si asa a luat nastere actiunea din Georgina Kincaind.
 In volumul al doilea al serie,actiunea pare la inceput sa lancezeasca,asta pana cand Georgina Kincaind,care are o relatie destu de stabila cu Seth,este nevoita sa se intoarca la amintirile din trecut.De ce?Pentru ca in scena isi faca aparitia Bastien,un vechi prieten al ei.
 Asa ca sucubul se vede nevoit sa se imparta intre Seth,misterul aparitiei lui Bastien,si Doug,care brusc pare sa aiba niste abilitati extraordinare.
 Asa ca da,viata de sucub nu e usoara si Georgina incepe sa se obisnuiasca  cu asta....
 Un roman plin de personaje ademenitoare in care nimic nu este cea ce pare a fi.Seria Gergina Kincaind a urcat oficial in topul seriloe mele favorite.De abia astept continuarea!
 Il recomand tuturor celor carora le-a placut Academia Vampirilor,Vampirii din Morganville si Altfel de Ingeri.
 Il puteti comanda de aici.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)